Miehet edustus, Kakkonen

KaaPo - Åbo IFK  2 - 1

Kaarinan Keskuskenttä KHT

KaaPolle kauden avausvoitto

Kaarinan ylpeys näytti ennakkosuosikki Åbo IFK:lle kaapin paikan sunnuntaina 3.5. iskemällä taululle numerot 2-1. Maalareina toimivat kauden avausosuman tehnyt Tempo Hopsu sekä voittomaalin iskenyt Rami Ojanperä.

Kauniissa kevätsäässä pelattu paikalliskamppailu oli hyvätasoinen ja runsaslukuinen kaarinalaisyleisö nauttikin esityksestä täysin rinnoin.

Ottelun alussa vieraat olivat hienokseltaan niskan päällä ja paras paikkakin osui turkulaisten Demba Camaralle, mutta tämän läpiajo päättyi ohilaukaukseen.

Jakson vanhetessa ote siirtyi yhä vahvemmin kotijoukkueelle ja kun pelikello kävi 29. minuuttia, löysi peliväline tiensä ensimmäisen kerran ohi Aati Marttisen. Isäntien sivuvaparin jälkimainingeissa Tempo Hopsu oli lopulta terävin ja niittasi keltapaitojen kauden avausosuman vieden kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Viitisen minuuttia myöhemmin KaaPolla oli tuhannen euron paikka siirtyä kahden maalin johtoon, kun Mikael Sibakov teki näyttävän esityön syöttämällä Juha Kaupin kahden Marttisen kanssa. Kaupin laukaus kuitenkin epäonnistui ja suuntautui verkon väärälle puolelle.

Toisen puolikkaan alkuun vieraat löysivät paremman vaihteen ja saivatkin pelistä pienen otteen. Ote realisoitui ensin Jesse Peltosen torjuntaan päättyneeseen läpiajoon, sekä lopulta Blend Miftarin boxista iskemään tasoitukseen.

Kauaa ei turkulaisryhmä päässyt tasatilanteesta nauttimaan, sillä "Rambo" Ojanperä vei KaaPon viitisen minuuttia Miftarin tasoituksesta uudelleen johtoon. Nuori mies käytti hyväkseen Marttisen pienen nukahduksen ja ajoi sisään boksiin laukoen pallon takakulmaan.

Vielä kolmanteenkin osumaan KaaPolla oli paikkansa, mutta viime kaudelta tutun trendin mukaan yhdestätoista metristä ei palloa perille saatu. Epäonnen soturina oli tällä kertaa 3 minuuttia aiemmin kehiin vaihdettu Kalle Luotonen.

Åbo ei saanut aikaan suurta painetta aiheuttanutta loppukiriä, joten kauden toinen ottelu toi täysosuman, joka nosti KaaPon neljään pisteeseen.

Seuraavan kerran KaaPo on tositoimissa perjantaina 8.5. Rauman Äijänsuolla, jossa kohdataan luonnollisesti Pallo-Iirot.

3.5.2015 KaaPo - Åbo IFK 2-1 (1-0)

Maalit:
29´ Tempo Hopsu 1-0
59´ Blend Miftari 1-1
63´ Rami Ojanperä (Mikael Sibakov) 2-1

KaaPon kokoonpano:
Peltonen - Nyholm - Heinonen (v) - Laaksonen - Tuominen J.
Rihko (C) - Saarinen (v) - Hopsu - Ojanperä - Kauppi (73´ Luotonen K.) - Sibakov

Yleisö: 262

Ottelupöytäkirja

Tilastot

2 - 1

Åbo IFK
(1-0)
29'MaaliHopsu Tempo
42'VaroitusSaarinen Jesse
63'MaaliOjanperä Rami
63'MaalisyöttöSibakov Mikael
73'Vaihto ulosKauppi Juha
73'Vaihto sisäänLuotonen Kalle
79'VaroitusHeinonen Ilmari