Miehet edustus, Kakkonen

KaaPo - ESC  2 - 0

Kaarinan Keskuskenttä

KaaPon lentokeli jatkuu

KaaPo jatkoi hyvin alkanutta kauttaan kauden kolmannella voitolla, kun vieraaksi saapunut Ekenäs Sport Club kaatui lukemin 2-0. Maaleista vastasivat Juha Kauppi ja Tempo Hopsu.

Ottelun alku oli KaaPolta vakuuttavaa näytöstä. Peli oli vanhentunut vain 3 minuuttia, kun Janne Tuomisen pitkä sivurajaheitto tavoitti etutolpalle hiipineen Juha Kaupin. Tämä jysäytti pelivälineen etutolpalta maalin kattoon ja tilanne oli isännille 1-0.

Viisi minuuttia ensimmäisen maalin jälkeen, oli toisen vuoro. Rami Ojanperä harhautteli tammisaarelaispuolustajia mielin määrin ja petasi vetopaikan Tempo Hopsulle, joka kiitti ja kiskaisi pallon yläkulmaan ohi ESC-vahti Tim Murrayn.

Tähän kaarinalaisten ilonaiheet oikeastaan jäivätkin. Parinkymmenen minuutin pelin jälkeen ote alkoi siirtyä vieraille, jotka pysyivätkin kuskin paikalla ottelu loppuun saakka. Ensimmäisen jakson vaarallisimpiin paikkoihin kuuluivat Cassiano Da Paz Costan pusku, jonka Jesse Peltonen selvitti puolittain ja Juha Kauppi hoiti maaliviivalta yläriman avustuksella loppuun, sekä saman miehen kaukolaukaus, jonka Peltonen ohjasi niin ikään yläputken avustuksella yli maalin.

Näissä merkeissä siirryttiin tauolle ja siitä toiselle jaksolle, joka jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. KaaPo suoritti tauolla kaksi vaihtoa, mutta näillä ei ollut toivottua tulosta, sillä ESC jatkoi painostustaan. Paras paikka siunaantui 50 minuutin pelin jälkeen Arber Istrefille, joka onnistui KaaPon onneksi sutimaan pallon ohi tyhjän maalin. Muutenkin vieraiden huono viimeistely sekä Peltosen hyvät otteet pitivät lukemina 2-0, sillä KaaPo ei enää peliä onnistunut kääntämään hallintaansa.

Esitystä tuskin kuitenkaan muistetaan enää viikon päästä, sillä se tärkein, eli voitto ja kolme pistettä jäivät lopulta Kaarinaan. Seuraavan kerran keltapaidat ovat tulessa lauantaina 23.5. Porissa, jossa kaarinalaisia isännöi kauden hyvin aloittanut Musan Salama.

17.5.2015 KaaPo - ESC 2-0 (2-0)

Maalit:
3´ Juha Kauppi (Janne Tuominen) 1-0
8´ Tempo Hopsu (Rami Ojanperä) 2-0

KaaPon kokoonpano:
Peltonen - Tuominen T. (46´ Nyholm) - Heinonen - Laaksonen - Tuominen J.
Rihko (C, 75´ Luotonen J.) - Saarinen - Hopsu - Kauppi (46´ Luotonen K., v) - Ojanperä - Sibakov

Ottelupöytäkirja

Yleisö: 188

Tilastot

2 - 0

ESC
(2-0)
3'MaaliKauppi Juha
3'MaalisyöttöTuominen Janne
8'MaaliHopsu Tempo
8'MaalisyöttöOjanperä Rami
50'VaroitusLuotonen Kalle