Miehet edustus, Kakkonen

KaaPo - P-Iirot  0 - 0

Kaarinan Keskuskenttä

KaaPo ja Iirot tasasivat pisteet

KaaPo palasi yhden tappio-ottelun jälkeen pistekantaan, kun keltapaidat tasasivat pisteet Rauman Pallo-Iirojen kanssa maalittomalla tasapelillä.

Myös maalittomat tasapelit voivat olla viihdyttäviä ja vauhdikkaita, mutta keskiviikkoillan ottelu ei tuohon kastiin valitettavasti noussut. Molemmilla joukkueilla oli toki paikkansa iskeä pallo verkkoon useampaankin otteeseen, mutta siitä huolimatta ottelusta jäi kokonaisuutena hieman vaisu maku. Kaarinalaisittain piste otettiin kuitenkin lopulta tyytyväisinä vastaan, sillä näin joukkue osoitti vahvuutensa nousemalla kirvelevän MuSa-tappion jälkeen pistekantaan, vaikka ihan parasta Kaarinan ylpeyden koneesta ei irti saatukaan.

Ottelun ensimmäinen kymmenen minuuttia oli hienokseltaan vieraiden hallussa, mutta jakson vanhetessa ote siirtyi isännille. Ensimmäisen puolen tunnin aikana maalipaikoilla ei mässäilty, vaikkakin Iirot näytti vaarallisuutensa erikoistilanteissa, kuten ryhmä teki läpi ottelun.

Ensimmäinen vaarallinen maalipaikka osui KaaPon Juha Kaupille noin 35 minuutin pelin jälkeen, kun miehelle pedattiin vetopaikka pilkun kohdille. Kaupin sihti oli kuitenkin muutaman naksun verran liian ylhäällä, joten veto suuntautui yli raumalaismaalin.

Iiroillakin oli paikkansa ja niistä paras osui vieraiden ehdottomaan parhaimmistoon kuuluneelle Juho Patolalle. Tämä pääsi jakson loppuhetkillä vastahyökkäyksen päätteeksi ajamaan sisään KaaPon rangaistusalueelle, josta lähtenyt vihainen laukaus suuntautui isäntien onneksi Teemu Tuomisen jalan ja poikkiputken kautta yli maalin.

Toinen jakso alkoi kaarinalaisittain sähäkästi, kun Mikael Sibakov pelasi vajaan minuutin pelin jälkeen Tempo Hopsun tekopaikkaan. Tämän boksin sisältä lähtenyt laukaus painui kuitenkin niukasti ohi takakulman.

Seuraava paikka osui vieraiden liukkaalle Stanley Ukwuomalle, jonka puolittaisen läpiajon KaaPo-veskari Jesse Peltonen kuitenkin hoiti oikea-aikaisella vastaantulollaan.

Ukwuoman jälkeen oli taas KaaPon vuoro. Tällä kertaa Sami Nyholm pääsi yrittämään Hopsun antamasta kulmapotkusta, mutta "Nyssen" pusku osui maalitolpan ulkosivuun, eikä ensimmäistä otteluaan Kakkosessa pelannut Iirot-vahti Panu Erama joutunut antautumaan.

Pian Nyholmin paikan jälkeen pallo saatiin vieraiden toimesta maaliin, mutta kulman jälkitilanteesta aikaan saatu täysosuma kuihtui kokoon avaustavan nostaessa lippunsa pystyyn paitsion merkiksi.
Muutamaa minuuttia myöhemmin kaarinalaisyleisö joutui jälleen haromaan hiuksiaan, sillä vaarallisen hyvän vasemman jalan omannut Niklas Kuusio jysäytti vapaapotkun kuudentoista alueen rajoilta KaaPo-maalin yläputken kautta maaliviivalle, mutta sisälle saakka pallo ei matkaansa jatkanut.

Kymmenen minuuttia myöhemmin vähintäänkin yhtä pysäyttävä tilanne nähtiin toisessa päässä kenttää, kun Rami Ojanperä ehätti pystypalloon ennen Eramaa ja pääsi sijoittamaan pelivälinettä tyhjään rysään. Sinne pallo ei kuitenkaan osunut, vaan kaarinalaisten harmiksi "Rambon" sijoitus sujahti verkon väärälle puolelle.

Molemmat ryhmät hakivat maalia ottelun päätösvihellykseen saakka, mutta tulosta ei syntynyt. Näin pisteet jaettiin lukemin 0-0.

KaaPon ottelut jatkuvat maanantaina 1.6. paikalliskamppailulla Maskua vastaan. Ottelu Taponkedon kentällä alkaa kello 18.30.

27.5.2015 KaaPo - P-Iirot 0-0

KaaPon kokoonpano:
Peltonen - Nyholm - Heinonen - Tuominen T. - Tuominen J.
Rihko (C, 46´ Hietarinta) - Saarinen - Hopsu (81´ Luotonen J., v) - Kauppi (46´ Lahtivuori) - Ojanperä - Sibakov

Ottelupöytäkirja

Yleisö: 222

Tilastot

0 - 0

P-Iirot
(0-0)
86'VaroitusLuotonen Jussi