Miehet edustus, Kakkonen

KaaPo - GrIFK  1 - 3

Kaarinan Keskuskenttä

KaaPon vaisu vire sai jatkoa

KaaPon mollivoittoinen vaihe Kakkosessa sai jatkoa perjantaina, kun sarjakärki Grankulla IFK haki pisteet Keskurilta numeroin 1-3.

Ottelun ensimmäinen jakso oli alusta alkaen vieraiden hallintaa. Hallinta johti myös täysosumaan, kun Claudio Matrone keskitti ja Petter Meyer viimeisteli päällään illan ensimmäisen maalin 18. minuutin kohdalla.
Vieraiden tasokas hyökkäystrio Meyer-Britschgi-Matrone aiheutti muutenkin päänvaivaa keltapaitojen puolustukselle ja tauolle mentäessä lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Lähimmäs maalintekoa pääsi Lassi Luoto, jonka veto boksista pysähtyi poikkihirteen.

Toisella jaksolla myös isännät heräsivät ja olivat jakson alusta alkaen paremmin pelissä mukana. Kun toista puoliskoa oli pelattu viitisen minuuttia, sai kotijoukkue parhaimmistoonsa kuuluneen Tempo Hopsun antaman kulman jälkeen lupauksia herättäneen hässäkän Granin maalille, mutta ilman tulosta.

Ottelu sai erikoisen käänteen tunnin pelin kohdalla, kun Matrone hölmöili itsensä suihkuun ottamalla jälkipelistä illan toisen varoituksensa. Muutenkin Granin miehistö kävi penkkiä myöten lämpimänä läpi toisen jakson, vaikka johtopaikka pysyi vierasjoukkueen hallussa läpi ottelun.

Heti Matronen ulosajon jälkeen alkoi tapahtua, mutta väärässä päässä kenttää. Daniel Langhoff nimittäin karkasi kuin varkain läpiajoon, mutta KaaPo-puolustus onnistui selvittämään tilanteen.

Minuuttia myöhemmin läpiajon tynkää oli syntymässä toiseen päähän, kun Janne Tuominen lähetti Jesse Saarisen puolittain läpi, mutta Grani-vahti Kimi Lindeman ehti jalkoineen väliin.

Ulosajon jälkeinen kymmenminuuttinen oli täynnä tapahtumia ja 68. minuutilla oli sitten täysosuman vuoro. Jonas Britschgi pääsi KaaPo-puolustuksen nukahduksen ansiosta palloon ennen KaaPo-vahti Jesse Peltosta ja törkkäsi pallon reppuun.

KaaPolle tarjottiin vielä viimeisellä vitosella mahdollisuutta tulla peliin mukaan, kun erotuomari Jesse Virtanen vei pallon pilkulle. Jussi Luotonen revittiin kumoon ja pallo vietiin yhteentoista metriin, mutta keltapaitojen murheellinen saldo yhdestätoista metristä sai jatkoa. Tällä kertaa epäonnen soturina toimi Jesse Saarinen, kun Lindeman torjui miehen laukauksen.

Minuuttia ennen täyttä aikaa myös Lindemanin nolla rikkoontui. Rami Ojanperä syötti ja vaihdosta kentälle kirmannut Mikael Sibakov sijoitti takakulmaan tuoden KaaPon maalin päähän.
Takaa-ajo kuihtui kuitenkin pari minuuttia myöhemmin, kun Peltonen otti oman pelaajan syötön käsiinsä. Granille kuudentoista alueelta epäsuora vapaapotku, josta illan tehomies Britschgi ei erehtynyt. Kaksi maalia vajaalla miehityksellä ja pisteet Kauniaisiin numeroin 1-3.

KaaPo lähtee seuraavaksi kirkastamaan kilpeään Karjaalle, jossa joukkue kohtaa perjantaina 12.6. BK-46:n.

5.6.2015 KaaPo - GrIFK 1-3 (0-1)

Maalit:
18´ Petter Meyer 0-1
68´ Jonas Britschgi 0-2
84´ Jesse Saarinen erp.
89´ Mikael Sibakov (Rami Ojanperä) 1-2
90+2´ Britschgi 1-3

KaaPon kokoonpano:
Peltonen - Nyholm - Päiväläinen M. (C) - Laaksonen - Tuominen J. (68´ Sibakov) - Rihko (78´ Luotonen K.) - Saarinen - Hopsu - Mäkinen (46´ Kauppi) - Ojanperä - Luotonen J.

Ottelupöytäkirja

Yleisö: 198

Tilastot

1 - 3

GrIFK
(0-1)
89'MaaliSibakov Mikael
89'MaalisyöttöOjanperä Rami
90'VaroitusLuotonen Kalle