9
LOK
15.00
Miehet edustus, Errea piiricup

PiPS - KaaPo   3 - 5

Piikkiö POP-Areena KHT

KaaPo ja PiPS kohtaavat Kaarinan derbyssä

KaaPo kohtaa sunnuntaina Errea Piiricupin välierässä paikalliskilpailija Piikkiön Palloseuran, joka joutui Vitosessa tyytymään KaaPon kanssa samaan kohtaloon, sarjan kakkospaikkaan. Vaikka joukkue pelaakin pari sarjaporrasta keltapaitojen alapuolella, löytyy heiltä silti nuorta tarmoa ja taitoa, joten aliarvioimaan joukkuetta on turha lähteä. Siitä kertoo joukkueen sarjassa takoma, uskomattomalta kuulostava maalierokin: 66 tehtyä maalia ja 19 päästettyä.

Joukkueet kohtasivat jo kerran aiemmin tämän kauden puolella, kun PiPS saapui toukokuussa Suomen Regions´ Cupin merkeissä Keskurille keltapaitojen vieraaksi. Tuolloin KaaPo hallitsi ottelua melko suvereenisti, voittaen ottelun lopulta lukemin 6-1. Mutta kuten mainittu, itsevarma saa olla, mutta ei aliarvioiva. PiPSillä on lisäksi heti ottelun alussa mahdollisuus mennä kahden maalin johtoon, sillä kilpailuformaatin mukaisesti kotijoukkue pääsee laukomaan kaksi tasoitusrangaistuspotkua.

- Olemme harjoitelleet tällä viikolla kolme kertaa ennen sunnuntain peliä. Poissaoloja meillä on valitettavan paljon opiskelujen, sekä pienten kolhujen vuoksi. Harjoituksissa on ollut mukana A-junioria ja heitä nähdään myös sunnuntaina kokoonpanossa. Näillä näkymin saamme kuitenkin pari-kolme vaihtopelaajaakin mukaan Piikkiöön ja hyvän ryhmän kuitenkin. Mukana on kauden runkopelaajia, sekä nuorta innokkuutta. Tavoitteena meillä on jatkaa kautta vielä viikolla ja edetä loppuotteluun, kaarinalaisten päävalmentaja Tomi Kivikoski summaa.

”Kaarinan derby” pelataan Piikkiön POP-Areenalla sunnuntaina kello 15.00 alkaen.

Tilastot
PiPS

3 - 5

(2-1)
18'MaaliJärvistö Joona
27'VaroitusLuotonen Jussi
62'MaaliJärvistö Joona
65'MaaliTuominen Janne
65'MaalisyöttöJääskeläinen Juha-Pekka
76'MaaliJärvistö Joona
76'MaaliSibakov Mikael

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6