29
SYY
18.30
Miehet edustus, Respect Suomen Cup

ÅIFK - KaaPo   3 - 1

Yläkenttä KHT

KaaPolle tuttu vastus Suomen Cupissa

Kolmonen päättyi lauantaina, mutta keltapaitojen kausi jatkuu! Seuraava ottelu pelataan torstaina 29.9, kun joukkue lähtee Turun Urheilupuiston Yläkentälle tutun joukkueen vieraaksi - Kaarinan ylpeyttä isännöi nimittäin ÅIFK. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljästi; kertaalleen harjoitusottelussa ja Regions´ Cupissa, ja kahdesti sarjassa, ja vääntö on ollut lähes poikkeuksetta tasaista jokaisella kerralla. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet voitossa, mutta viimeisin peli päättyi 0-0. Kolmosessa loppujen lopuksi viidenneksi sijoittunut ÅIFK jäikin kaarinalaisista lopulta vain neljän pisteen päähän.

- Olemme kohdanneet Åbon tällä kaudella jo monesti, joten tiedämme aika tarkkaan mitä odottaa heidän pelaamiseltaan. He ovat hyviä puolustamaan, ja heiltä löytyy myös hyökkäyksessä rutkasti maalintekotaitoa. Jatkamme omaa hyvää puolustuspeliämme ja uskon, että saamme kyllä maalipaikkoja luotua. Niissä paikoissa pitääkin sitten olla tehokas, ja keskiviikkona pidetäänkin erityisesti maalintekoon keskittyvät harjoitukset. Tavoitteena tästä ottelusta on ilman muuta jatkopaikka, keltapaitoja luotsaava Tomi Kivikoski toteaa.

Joukkue koki kovan kolauksen sarjan päätösottelussa, kun sekä Leevi Puputti että Kalle Luotonen loukkaantuivat. Puputti sai osuman päähänsä, joka vaati tikkejä ja Luotosen polveen tuli osumasta seurannut vamma. Ottelusta ovat poissa ainakin edellä mainitut, sekä muut loppukaudella loukkaantuneet. Kivikoski on kuitenkin kauden mittaan näyttänyt, että joukkueelta löytyy kyllä iskukykyä laajalla rintamalla, jota myös A-juniorit ovat miehen lailla täydentäneet.

Suomen Cupin ottelu pelataan siis torstaina kello 18.30 alkaen, pelipaikkana Turun Urheilupuiston Yläkenttä. Tervetuloa kannustamaan Kaarinan ylpeys kohti seuraavaa kierrosta!

Tilastot
ÅIFK

3 - 1

(2-1)
14'MaaliHietarinta Jaakko
70'VaroitusLahti Joonas
90'VaroitusTuominen Janne

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6