16
LOK
16.00
Miehet edustus, Errea piiricup

TPK - KaaPo   3 - 0

Paimio KHT

KaaPo lähtee kauden viimeiseen otteluun kulta tavoitteena

Keltapaitojen kausi on ollut pitkä ja se on tarjonnut useita ylä- ja alamäkiä. Tomi Kivikosken keltapaidat ovat osoittaneet huikeaa osaamistaan ja päättäväisyyttä, josta esimerkkinä koko Kolmonen. Joukkueen alkukausi lähti heikonlaisesti käyntiin, eikä moottori meinannut millään lähteä käymään. Kevään edetessä ja kelien lämmetessä KaaPo näytti kuitenkin heräävän horroksestaan. Voittoja sekä pisteitä alkoi kertyä ja ennen sarjan puoliväliä kaarinalaiset olivatkin jo kärkiporukassa mukana. Sarjan jälkipuolisko tarjosi huikeita hetkiä, kuten 12-0 voitto Salon Wilppaasta. Myös karvaita tappioita on koettu, kuten esimerkiksi kolmanneksi viimeisellä kierroksella Piffenille, joka lopulta myös romutti KaaPon nousumahdollisuudet. Kaiken kaikkiaan kausi on tarjonnut hienoja hetkiä, joita on ollut ilo seurata.

Kauden viimeiseen peliin lähtevän KaaPon kokoonpano on vieläkin hieman repaleinen, muun muassa loukkaantumisista ja opiskeluista johtuen. Keltapaitojen takana seisova Kivikoski on kuitenkin näyttänyt, että A-junioreista löytyy kyllä hyviä paikkaajia, kuten viime ottelussa viralliset debyyttinsä tehneet Riku Tanila, Daniel Hörkkö sekä Aleksi Segerman. Huolta ei siis pidä kantaa, vaikka Kivikoski joutuisikin lainaamaan A-junioreista.

Errea Cupin finaalissa vastaan saapuu TPK. Koko kauden KaaPon kanssa kärkiporukoissa liikkunut Pallokerho sijoittui ”Kaikkien aikojen Kolmosessa” lopulta yhden pisteen päähän kaarinalaisista, ollen kolmas. Vaarallinen joukkue on tulossa vastaan ja jokaisen on tehtävä kaikkensa voiton eteen. Korkealta karvaava ryhmä on taitava erityisesti vastahyökkäyksissä ja joukkueen viimeisenä tukipilarina on vahva maalivahtipeli. Kauden aikana TPK kävi hakemassa vieraspisteet Keskurilta 3-0-lukemin kevätpuolella, mutta KaaPo kuittasi syyspuolella samalla mitalla, hakemalla kolme pistettä vieraista 1-3-voitolla. Tasaista on siis ollut joukkueiden kohtaamiset tällä kaudella ja nyt kun molemmat pelaavat vieraalla kentällä, voidaan ottelusta taas odottaa tiukkaa vääntöä.

- Meillä on kolmet harjoitukset tällä viikolla takana, vähän vaihtelevalla kokoonpanolla. Katsotaan nyt, millainen kokoonpano saadaan jalkeille, mutta näyttäisi tosiaan siltä, että A-junioreita taas tarvitaan. Kentällä nähdään kuitenkin sellainen ryhmä, joka on valmis tappelemaan ottelun voitosta. TPK on meille tuttu vastus, ja meillä on hyvin tiedossa heidän vahvuutensa. Me koitamme toteuttaa omaa juttuamme, niin kuin ollaan tehty koko kauden ja siihen kuuluu aktiivinen eteenpäin tapahtuva puolustaminen, hyvän ja rohkean pallonhallinnan lisäksi. Maalintekotilanteisiin toivon sopivaa rentoutta, mutta kuitenkin voimakasta päättäväisyyttä, keltapaitojen luotsi Kivikoski havainnoi.

Errea piiricupin finaali pelataan Paimion Soikalla sunnuntaina 16.10. kello 16.00 alkaen. Tule paikan päälle kannustamaan KaaPo kauden viimeiseen voittoon!

Tilastot
TPK

3 - 0

(2-0)
69'VaroitusLuotonen Jussi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6