A-pojat, P20 SM

Ilves - KaaPo   1 - 3

Hervanta KK

KaaPo nousi P20 SM-sarjassa viidenneksi

SM-sarjan 15. kierroksen ottelun voitto Ilveksestä nosti KaaPon takaisin sarjassa viidenneksi.

Ensimmäisellä puoliajalla Ilves oli niskan päällä ja KaaPolla oli vaikeuksia pelitaktiikan noudattamisessa. Tästä huolimatta KaaPo meni 1-0 johtoon maalipörssin kolmennella sijalla olevan Daniel Hörkön toimesta. Ilves pääsi tasoittamaan juuri ennen puoliajan päättymistä, joten taukoa vietettiin lukemissa 1-1.

Toiselle puoliajalle mentäessä KaaPo suortti vaihdon laittamalla keskikentälle Samuel Sibakovin Oskari Ohvon tilalle. Pelistä saatiin toisella puoliajalla paremmin kiinni ja kaksinkamppailuihin mentiin hanakammin. Toinen vaihto suoritettiin 56. peliminuutilla, kun Matias Salminen loukkaantui. Tilalle kentälle laitettiin Robert Pylkkänen.

Eetu Kaukinen näytti muulle joukkueelle mallia loppuun asti pelaamisessa, ja teki 2-1 maalin ennen puoliajan puoliväliä. Upean 3-1 maalin teki Sibakov, jonka täysosuma syntyi runsaan tunnin pelin jälkeen. Viimeinen vaihto tehtiin 79 peliminuutilla. Ulos otettiin Aleksi Porema ja sisään Jaakko Huhtala.

Ilves ei kovasta yrityksestä huolimatta saanut enää juonesta kiinni ja KaaPo lähti kotimatkalle hieno 3-1 voitto taskussa.

Tilastot
Ilves

1 - 3

(1-1)
17'MaaliHörkkö Daniel
61'MaaliKaukinen Eetu
66'MaaliSibakov Samuel