22
SYY
15.00
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2018

FC Jazz - KaaPo Miehet edustus   1 - 0

Pori Stadion

Vähiin käy ennen kuin loppuu – edessä viimeinen vierasottelu

Kakkosen B-lohkon neljäntenä olevan KaaPon syyskausi on sujunut erinomaisesti. Alla on viisi peräkkäistä voittoa ja kasassa 36 pistettä. Kautta on jäljellä enää kaksi ottelua ja piste-ero kolmanteen sijaan on piste ja toiseen sijaan neljä pistettä. Teoriassa kaarinalaisjoukkueella on mahdollisuus nousta jopa toiseksi.

–Ei hyvään vireeseen ole olemassa mitään yksittäistä syytä. Olemme saaneet oman pelimme toimimaan ja olemme karsineet alkukauden virheet pois pelistämme. Alussa oli ehkä hieman totuttelua sarjan vaatimuksiin ja Kakkosen vauhtiin, KaaPon maalivahti Teemu Muurinen pohtii.

Hyvin sujunut kausi on tullut yllätyksenä sarjanousijana kauteen lähteneelle KaaPolle. Toki se on myös tuonut jossiteltavaa, sillä muutamasta loppuhetkien tappioista ja tasapeleistä olisi ollut otettavissa enemmänkin pisteitä.

–Olemme puhuneet tästä joukkueen sisällä. Emme ennen kautta uskoneet, että pystymme olemaan kärkitaistossa. Puhuimme lähinnä keskikastiin sijoittumisesta ja tavoittelusta. Ruokahalu on kuitenkin kasvanut syödessä ja kuka tietää, missä olisimmekaan, jos näitä loppuhetkien nukahduksia olisi tapahtunut. Toivon mukaan saamme ensi kaudeksi säilytettyä tämän rungon kasassa, sillä odotukset ensi kautta ajatellen ovat kasvaneet, Muurinen kertoo.

KaaPon viimeinen vierasottelu pelataan ensi lauantaina 22.9., kun keltapaidat matkaavat Poriin FC Jazzin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat toisensa noin kuukausi sitten Kaarinassa ja tuolloin Jazz kaatui maalein 2–0.

–Pelasimme tuolloin hyvän ottelun. Jazzilla on ollut tänä vuonna yllättävän vaikeaa. Odotin henkilökohtaisesti heiltä tänä vuonna huomattavasti enemmän. Heillä on kuitenkin vielä pieni peikko putoamisesta. Lähtevät varmasti pelaamaan voitosta, Muurinen ruotii.

FC Jazz–KaaPo lauantaina 22.9. kello 15:00 Porin stadionilla.

Tilastot
FC Jazz

1 - 0

(0-0)
32'Vaihto ulosOjanperä Rami
32'Vaihto sisäänLuotonen Jussi
42'VaroitusRuuskanen Vili
60'VaroitusUntamala Elias
73'Vaihto ulosJussila Jani
73'Vaihto sisäänValtanen Mikko
85'Vaihto ulosLäpinen Roope
85'Vaihto sisäänLuoma Jani

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6