KaaPon nykyinen C15-tyttöjen ja TPS:n nykyinen B-tyttöjen joukkue yhdistyvät syksyllä 2017
Julkaistu: 15.11.2017 00.00

KaaPon nykyinen C15-tyttöjen ja TPS:n nykyinen B-tyttöjen joukkue yhdistyvät syksyllä 2017

KaaPon nykyinen C15-tyttöjen ja TPS:n nykyinen B-tyttöjen joukkue yhdistyvät syksyllä 2017 yhdeksi harjoitusryhmäksi, josta muodostetaan kaudelle 2018 SM-karsintaan osallistuvat TPS YJ ja B-tyttöjen Kakkoseen osallistuva KaaPo YJ. TPS YJ:n tavoitteena on edetä varsinaiseen SM-sarjaan ja KaaPo YJ:n tavoitteena nousta syksyksi 2018 B-tyttöjen Ykköseen.

Koko ryhmän vastuuvalmentajana toimii Juhani Mäenpää, joka vastaa yhdessä valmentaja Juha Oksasen kanssa TPS YJ:n pelitoiminnasta. KaaPo YJ:n pelitoiminnasta vastaa valmentaja Petri Merisaari yhdessä valmentaja Anna-Kaisa Rantasen kanssa. Maalivahtivalmennuksesta joukkueessa vastaa Simo Lehtonen.

Seurat päätyivät yhteistyöhön turvatakseen joukkueiden jatkon ja taatakseen jokaiselle pelaajalle parhaan mahdollisen ympäristön sekä sopivantasoisia pelejä ja harjoituksia pelaajan optimaalisen kehittymisen tueksi. KaaPossa yhteistyö mahdollistaa myös pelaajaputken säilymisen eheänä aina Kaarinan Nappuloiden nuorimmista tytöistä naisiin saakka. Pelaajaputken kautta on näin luontevasti mahdollista edetä niin KaaPon kuin TPS:nkin edustusjoukkueisiin.

Käytännön tasolla toiminta toteutuu niin, että yhteisjoukkueet harjoittelevat yhdessä samaan aikaan samalla kentällä. Puolet harjoituksista järjestetään Turussa, puolet Kaarinassa. Olosuhdesyistä määrät voivat kuitenkin etenkin talvikauden aikana vaihdella.

Yhteistyön päätavoitteena on jokaisen pelaajan yksilöllinen kehittyminen. Joukkuekohtaisina sijoitustavoitteina ovat T18 SM ja T18 Ykkösen sarjapaikat. Pidemmän ajan tavoitteena on saada yhteistyö toimimaan saumattomasti molempien seurojen pelaajien, pelaajien vanhempien ja toimihenkilöiden välillä.

Nyt solmitun yhteistyösopimuksen keston 1 + 1 vuotta siten, että ensimmäinen vuosi päättyy sarjakauden 2018 päätyttyä (31.10.2018), jolloin osapuolet arvioivat tilannetta ja päättävät optiovuoden käyttöönotosta. Toinen vuosi päättyy 31.10.2019.

Lisätietoja toiminnasta antavat TPS:n valmennuspäällikkö Joonas Laurikainen ja KaaPon toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6