Miehet edustus, Kakkonen

GrIFK - KaaPo   7 - 2

Kauniaisten Keskuskenttä

Grani möyhensi KaaPon

KaaPon vierailusta sarjakärki Grankulla IFK:n kotikentälle ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa, sillä isännät takoivat taululle tylyt lukemat 7-2.

KaaPon harvoihin valopilkkuihin lukeutui Kakkosessa debyyttinsä tehnyt A-juniori Joona Järvistö, joka kruunasi lupaavan iltapuhteensa myös täysosumalla.

Keltapaidat kuitenkin aloittivat lupaavasti ja muutaman minuutin pelin jälkeen kaarinalaiset olivat luoneet Grani-maalille jo muutaman tekopaikan, niissä kuitenkaan onnistumatta. Isännät sitä vastoin onnistuivat, sillä KaaPon hyvä alku tyrehtyi runsaan kymmenen minuutin pelin jälkeen Daniel Langhoffin iskettyä pallon kulmapotkusta verkon perukoille.

Kymmenen minuuttia myöhemmin kotijoukkueen johto tuplaantui, kun Lassi Luoto iski pallon sekavan tilanteen päätteeksi ohi KaaPo-vahti Jesse Peltosen.

Ensimmäiselle jaksolle mahtui vielä yksi isäntien täysosuma, kun Langhoff karkasi KaaPon kulman jälkeen vastahyökkäyksen päätteeksi laidaltaan läpi ja tinttasi pelivälineen kolmannen kerran ohi Peltosen.

Tauolle siis lukemissa 3-0, mutta isäntien puhti ei selvästä johdosta huolimatta jäänyt koppiin, sillä toinen jakso alkoi Granin illan neljännellä. Pelikello oli ehtinyt 47 minuutin kohdalle, kun Janne Törmänen vei isännät vahvan hyökkäyksen päätteeksi neljän maalin johtoon. Eikä neljää ilman viidettä, sillä minuuttia myöhemmin isäntien hyökkäyksen syömähammas Petter Meyer nöyryytti keltapaitoja viidennen maalin muodossa.

Lohtua kaarinalaisten synkkään sunnuntai-iltaan toi juniori-ikäinen Joona Järvistö, joka rikkoi kuparisen hienolla maalillaan kolme minuuttia Meyerin maalin jälkeen.

Seuraavaa maalia odoteltiinkin sitten parikymmentä minuuttia. Maalinteosta vastasi kotijoukkue, mutta tällä kertaa verkko pöllysi omassa päädyssä, joten KaaPo sai sarakkeeseensa toisenkin merkinnän. Kauaa ei vierasjoukkue saanut nauttia inhimillisemmistä lukemista, sillä seuraavaan kuuteen minuuttiin Meyer kävi viimeistelemässä Kauniaisten maalikarkelot kahdella maalillaan, joten loppulukemiksi merkittiin rumat numerot 7-2.

Kasvojenpesua KaaPo pääsee hakemaan heti keskiviikkona, kun Keskurin sametilla käydään tärkeä kamppailu BK-46 vastaan. Ottelu alkaa kello 18.30.

2.8.2015 GrIFK - KaaPo 7-2 (3-0)

Maalit:
12´ Daniel Langhoff 1-0
26´ Lassi Luoto 2-0
36´ Langhoff 3-0
47´ Janne Törmänen 4-0
48´ Petter Meyer 5-0
51´ Joona Järvistö (Juha Kauppi) 5-1
71´ Oma maali 5-2
75´ Meyer 6-2
77´ Meyer 7-2

KaaPon kokoonpano:
Peltonen - Nyholm - Laaksonen (66´ Mäki-Arvela) - Heinonen - Päiväläinen M. (C, v)
Rihko (57´ Savolainen) - Luotonen J. - Ojanperä - Mäkinen (46´ Lahtivuori) - Järvistö - Kauppi

Ottelupöytäkirja

Tilastot
GrIFK

7 - 2

(3-0)
29'VaroitusPäiväläinen Mikko
51'MaaliJärvistö Joona
51'MaalisyöttöKauppi Juha