Miehet edustus, Kakkonen

KaaPo - BK-46  0 - 3

Kaarinan Keskuskenttä

BK haki pisteet Keskurilta

KaaPon paluu voittokantaan ei tapahtunut vielä kotiottelussa BK-46:a vastaan, sillä karjaalaiset hakivat Keskurilta voiton numeroin 0-3.

Ottelu oli vanhentunut vain kolme minuuttia, kun Faton Seferi iski illan ensimmäisen maalin. Nopea sivurajaheitto yllätti keltapaidat totaalisesti ja matalan keskityksen jälkeen pallo ajautui Seferille, joka siirsi pallon hallitusti ohi Jussi-Pekka Piiparisen.

Keltapaidat olivat pulassa karjaalaisten nopeiden ja taitavien hyökkäyspään pelaajien kanssa ja parisenkymmentä minuuttia ensimmäisen maalin jälkeen kolisi KaaPon päässä toistamiseen. Matias Astrada pelattiin näppärillä seinäsyötöillä läpi ja tämä sijoitti pallon toistamiseen ohi Piiparisen.

KaaPon murheet eivät ensimmäisellä jaksolla jääneet pelkästään takaiskumaaleihin, sillä kaikki kolme vaihtoa jouduttiin suorittamaan loukkaantumisten vuoksi. Piiparinen ja kippari Mikko Päiväläinen törmäsivät keskenään ja joutuivat nilkuttamaan vaihtoon runsaan puolen tunnin pelin jälkeen. Jussi Luotonen puolestaan loukkasi olkapäänsä ja joutui jäämään tauolta sivuun.

Ensimmäisen jakson parhaat KaaPon paikat nähtiin runsaan vartin pelin jälkeen sekä aivan jakson lopussa. Ensin mainitussa Jaakko Hietarinta lähetti paristakymmenestä metristä vapaapotkun BK-maalin alakulmaa kohden, mutta vieraiden varmaotteinen kassari Tomas Karike pääsi käsineen vedon tielle. Toinen paikka osui kulman jälkitilanteeseen, josta lähteneen vaarallisen keskityksen BK:n puolustus ehti siivoamaan yli päätyrajan ennen keltapaitojen hyökkääjiä.

Toisella jaksolla KaaPon peli parani, mutta suuria vaikeuksia vierailla ei ollut. Hyvän ottelun Piiparisen loukkaantumisen jälkeen pelannut Jesse Peltonen otti jo ensimmäisellä jaksolla muutaman maukkaan kopin ja jatkoi toisella puolikkaalla hyviä otteitaan, mutta Zakaria Kibonan kurotukseen Peltonenkaan ei enää ehtinyt. Kibona sai jalkansa kurotettua matalaan keskitykseen ennen Teemu Tuomista ja sijoitti pallon KaaPo-maalin alakulmaan.

KaaPon toisen jakson parhaat paikat osuivat Sami Nyholmille ja Eemeli Laaksoselle, mutta kummankin laukaukset sujahtivat hiuksenhienosti ohi pystypuiden.

KaaPo jatkaa tappionsa myötä kamppailua sarjan tasaisessa tyvipäässä, johon Kaarinan ylpeyden lisäksi kuuluvat Kraft, Pallo-Iirot, Masku ja Åbo IFK. KaaPon osalta sarja jatkuu jo ensi sunnuntaina, kun keltapaidat pelaavat viikon sisään kolmannen ottelunsa. Vastaan kello 18.30 alkavassa ottelussa Salon urheilupuistossa asettuu SalPa.

5.8.2015 KaaPo - BK-46 0-3 (0-2)

Maalit:
  3´ Faton Seferi 0-1
23´ Matias Astrada 0-2
59´ Zakaria Kibona 0-3

KaaPon kokoonpano:
Piiparinen (30´ Peltonen) - Päiväläinen M. (C, 36´ Heinonen) - Nyholm (v) - Laaksonen (v) - Tuominen T. (v)
Rihko - Hietarinta - Luotonen J. (46´ Savolainen) - Ojanperä - Järvistö - Sibakov

Yleisö: 174

Ottelupöytäkirja

Tilastot

0 - 3

BK-46
(0-2)
68'VaroitusLaaksonen Eemeli
78'VaroitusTuominen Teemu
87'VaroitusNyholm Sami