Miehet edustus, Kakkonen

KaaPo - ESC  1 - 0

Kaarinan Keskuskenttä

KaaPo voittoon Nyholmin maalilla

Säilymisestään Kakkosessa kamppaileva KaaPo ryhdistäytyi murskaavien Kraft-tappioiden jälkeen ja tarrasi kiinni oljenkorteensa voittamalla kotonaan ESC:n.

KaaPo oli läpi sateisessa säässä ja haastavissa olosuhteissa pelatun ottelun selvästi vieraitaan aktiivisempi ja halusi voittoa säilymisensä jo varmistanutta tammisaarelaisryhmää enemmän.  Ensimmäisellä jaksolla keltapaidoilla oli kolme hyvää paikkaa mennä ottelussa johtoon, mutta ESC:n maalivahti Tim Murray ja huono sihti estivät johtomaalin synnyn jo ensimmäisellä puolikkaalla.
Ensimmäinen paikka osui kippari Mikko Päiväläiselle, joka pääsi tekopaikkaan Jaakko Hietarinnan keskityksestä. Taka-alueelle tippunut keskitys tavoitti "Messin", mutta tämän laukauksen Murray torjui. Toinen paikka siunaantui Juha Kaupille, joka pääsi kulman jälkitilanteesta laukomaan, mutta Murray peitti miehen vedon ja piti maalinsa puhtaana.
Kolmas paikka taas syntyi Päiväläisen keskityksestä, johon ensimmäisellä jaksolla pirteästi esiintynyt Joona Järvistö ehätti ensimmäisenä. Nuorukaisen pusku suuntautui kuitenkin niukasti ohi maalin.

Toisella jaksolla vieraatkin pääsivät tekopaikkoihin ja paras niistä osui läpiajoon karanneelle Ohi Davids Uhmolle, mutta hyvän ottelun pelannut Jussi-Pekka Piiparinen torjui tämän laukauksen ja piti isännät mukana voittotaistelussa.

Tuo taistelu tuottikin tulosta hetkeä myöhemmin, kun joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva Nyholm nousi parrasvaloihin. Tempo Hopsu lähetti oikealta kulmapotkun, jonka Murray nyrkkeili oman rangaistusalueensa ulkopuolelle. Kakkospallossa ensimmäisenä oli Hopsu, jonka tarkka keskitys tavoitti juuri ennen Murrayta palloon ehtineen Nyholmin pään. Vahvan ottelun pelannut "Nysse" puski pallon pussiin ja taululle lukemat 1-0.

Etenkin maalin jälkeen vieraat alkoivat turhautumaan eivätkä saaneet vaarallista loppukiriä käyntiin. Niinpä KaaPo palasi voittokantaan vahvalla pelillä ja nosti pistepottinsa 21:een.

Seuraavakin ottelu pelataan Keskurin sametilla, jolle sunnuntaina 13.9. vieraaksi saapuu Musan Salama. Ottelu alkaa kello 15.00

6.9.2015 KaaPo - ESC 1-0 (0-0)

Maali:
78´ Sami Nyholm (Tempo Hopsu) 1-0

KaaPon kokoonpano:
Piiparinen - Nyholm (v) - Laaksonen - Heinonen - Päiväläinen M (C, v, 90´ Jernström)
Hietarinta - Hopsu - Mäkinen (46´ Ojanperä) - Kauppi (70´ Sibakov S.) - Järvistö - Sibakov M

Yleisö: 70

Ottelupöytäkirja

Tilastot

1 - 0

ESC
(0-0)
75'VaroitusPäiväläinen Mikko
78'MaaliNyholm Sami
78'MaalisyöttöHopsu Tempo
81'VaroitusNyholm Sami