14
HEL
15.15
Miehet edustus, Harjoitusottelu

KaaPo - PIF  1 - 2

Keskuskenttä KHT

KaaPolle harjoituskauden ensimmäinen tappio

KaaPo koki ystävänpäivänä harjoituskauden ensimmäisen tappion, kun vieraisilla käynyt Pargas IF vei voiton mukanaan numeroin 1-2. Samalla päättyi myös KaaPon runsaan kolmen ottelun mittainen nollaputki.

Sunnuntain ottelu ei ollut lähelläkään parasta KaaPoa, eikä päävalmentaja Kivikoskikaan omiaan ottelun jälkeen silitellyt.

- Ottelu oli meiltä heikko ja huolimaton esitys; Paljon pallonmenetyksiä, hävittyjä kaksinkamppailuja ja huolimattomia syöttöjä. Piffen puolusti hyvällä asenteella ja se oli tässä ottelussa pallonhallintaa vahvempi valttikortti. Annoimme lisäksi molemmat maalit Piffenille lahjana, joten tyytyväisyyteen ei ole syytä. Kannattaa äkkiä unohtaa tämä peli, mutta toki siitä kannattaa myös ottaa opikseen. Onneksi seuraava peli on jo ensi viikonloppuna, joten saamme nopeasti mahdollisuuden palata omalle tasollemme ja mielellään vähän ylikin, kun vastus on ainakin sopivan kova.

Heikosta esityksestä huolimatta "Tomppa" löysi ottelusta myös jotain positiivista.

- KaaPo-kasvatti Elias Mastokankaan ensiesiintyminen edustusjoukkueessa oli ottelun hienointa antia. Vasta 15-vuotias "Masto" oli paikkansa arvoinen kun tuli kentälle. Nimi kannattaa laittaa mieleen.

Kivikosken mainitsema seuraava mahdollisuus tarkoittaa sunnuntaina 21.2. kotikentällä kello 17.15 alkavaa ottelua, jossa vastaan asettuu SalPa.

14.2.2016 KaaPo - PIF 1-2 (0-1)

Maalit:
32´ 0-1
49´ 1-1 Joonas Lahti (Joel Ylistalo)
54´ 1-2

KaaPon kokoonpano:
Teemu Muurinen (60´ Jussi-Pekka Piiparinen) - Sami Nyholm - Ilmari Heinonen - Jani Jussila - Teemu Tuominen (46´ Mäki-Arvela) - Olli Rihko - Jesse Saarinen - Jaakko Hietarinta (60´ Elias Mastokangas) - Mohamed Najjar (46´ Joel Ylistalo) - Joonas Lahti - Jami Hannuniemi (46´ Joona Järvistö)

Tilastot

1 - 2

PIF
(0-1)
49'MaaliLahti Joonas
49'MaalisyöttöYlistalo Joel

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6