3
KES
19.00
Miehet edustus, Kolmonen

TuWe - KaaPo   1 - 0

Raunistula, Turku

TuWe nousi kotonaan KaaPoa korkeammalle

KaaPo päätti raskaan otteluruuhkansa valitettavaan tappioon, kun Turun Weikot oli keltapaitoja niukasti parempi, vieden voiton numeroin 1-0.

Pienellä kentällä ja kuluneella Raunistulan kentällä pelattu ottelu ei jalkapalloilullisia hienouksia yleisölle juurikaan tarjonnut, sillä kumpikaan ryhmä ei parastaan pystynyt kesäisessä perjantai-illassa esittämään.
- Ensimmäisellä jaksolla TuWe oli agressiivinen, sai paljon riistoja ja pääsi sitä kautta hyviin vastahyökkäyksiin. Peli oli meiltä turhan pikkunättiä, emmekä päässeet oikein paikkoihin, kertaa päävalmentaja Tomi Kivikoskea tuurannut Hannu Paatelo ensimmäistä puoliakaa.

Voittomaaliksi jääneen, ottelun ainoan osuman isäntäjoukkue tekikin juuri keskialueen pallonriiston jälkeen. Vastahyökkäys päättyi keskitykseen oikealta, joka päätyi etutolpan pelaajarykelmän kautta takatolpalla päivystäneelle Farham Omarille, joka siirsi pallon tyhjään pussiin.

Toisella jaksolla KaaPo suoraviivaisti peliään, ja olikin jaksolla selvästi niskan päällä.

- Jakso oli tosiaan selvästi meidän, ja saimme luotua riittävästi maalipaikkoja, mutta ruuti oli märkää. Toisaalta TuWen agressiivisuus ei ollut samaa luokkaa kuin ensimmäisellä jaksolla, joka hieman avitti meitä saamaan ottelu hallintaamme. Pelitapahtumiin nähden olisimme varmastikin ansainneet ottelusta vähintään pisteen, ehkä kolmekin, mutta tällä kertaa ei onnikkaan kuitenkaan ollut meillä myötä, Paatelo päättää.

Kokonaisuudessaan TuWe oli päävalmentaja Jari Pullisen johdolla kuitenkin onnistunut luomaan taktiikan, joka toimi Raunistulassa perjantaina mainiosti, joten KaaPon pitkä putki päättyi näin niukkaan tappioon.

Seuraavan kerran keltapaidat ovat tulessa perjantaina 10.6., jolloin Keskurilla kohdataan perinteikäs Pargas IF. Tervetuloa Keskurille kello 18.30 alkavaan otteluun!

3.6.2016 TuWe - KaaPo 1-0 (1-0)

Maali:
34´ 1-0 Farham Omar

KaaPon kokoonpano:
Jesse Peltonen - Sami Nyholm - Leevi Puputti - Ilmari Heinonen (C) - Jani Jussila (76´ Janne Tuominen)
Olli Rihko (73´ Elias Mastokangas) - Patri Filatoff - Kalle Luotonen - Joonas Lahti - Jami Hannuniemi (68´ Joona Järvistö) - Jussi Luotonen

Ottelupöytäkirja

Tilastot
TuWe

1 - 0

(1-0)
68'Vaihto ulosHannuniemi Jami
68'Vaihto sisäänJärvistö Joona
73'Vaihto ulosRihko Olli
73'Vaihto sisäänMastokangas Elias
76'Vaihto ulosJussila Jani
76'Vaihto sisäänTuominen Janne

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6