Miehet edustus, Suomen Regions' Cup

MPS/Atletico Malmi - KaaPo   4 - 2 RL

Pukinmäki N

KaaPo taipui rangaistuspotkuilla – matka tämän vuoden Regions’ Cupissa päättyy

KaaPo sai maistaa torstai-iltana tappion karvasta kalkkia, kun joukkue hävisi rangaistuspotkukilpailun jälkeen Atletico Malmille Regions' Cupin 4. kierroksella. Virallinen peliaika päättyi 1-1, mutta Atletico oli rangaistuspotkuissa tarkempi, upottaen neljä. KaaPo onnistui pilkulta vain kahdesti.

Ottelu oli tasainen kaikin puolin. Ensimmäisellä jaksolla KaaPo oli selvästi palloa hallitsevampi osapuoli. Malmi taas oli vahva kaksinkamppailuissa, sekä lähti suoraviivaisesti vastahyökkäyksiin. KaaPon puolustus hoiti kuitenkin hommansa hyvin, eivätkä helsinkiläiset saaneet mitään kovin vaarallista aikaiseksi. KaaPolla oli ensimmäisellä jaksolla muutama läpiajo, ja kaksi KaaPon hyökkäyspään kulmapotkuakin pelastettiin vasta maaliviivalta.

Toisella jaksolla Malmi pääsi muutaman kerran todella hyväänkin maalipaikkaan, mutta KaaPon maalivahti Jesse Peltonen antoi torjunnoillaan kaarinalaisille mahdollisuuden taistella voitosta. Joel Ylistalo pääsi vastakkain vastustajan maalivahdin kanssa ja kiersi hienosti ohikin, mutta epäonneksi pallo lipui takatolpan vierestä ohi maalin. Noin kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä Kalle Luotonen ampui hyvän vapaapotkun, jota Atleticon maalivahti ei saanut jäämään käsiinsä ja Sami Nyholm pääsi tuikkaamaan paluupallon varmasti maaliin, vieden KaaPon 0-1 johtoon. Minuutti ennen loppua KaaPo sai vielä mahdollisuuden sinetöidä ottelu, mutta puhtaan läpiajon päätteeksi sijoitus karkasi taivaan tuuliin. Lisäajalla Atletico pääsi hyökkäämään ja käänsi pallon maalille, johon heidän hyökkääjänsä pääsi päänsä kanssa väliin tasoittaen ottelun. Pilkuilla KaaPo epäonnistui ensimmäisessä yrityksessä ja kolmas yritys osui ylärimaan. Atleticon laukaisijat onnistuivat kaikki omissaan, joten jatkopaikka jäi Helsinkiin.

”Vastustaja oli vahva ja suoraviivainen, kun taas me oltiin enemmän kiinni pallossa. Lopputulosta pitää kunnioittaa, ja toivottaa rehdille ja hyvälle vastustajalle menestystä cupin jatkokierroksille. Meiltä erityismaininnan ansaitsee onnistumisista ilman muuta maalivahti Jesse Peltonen. Myös molemmat laitapuolustajat Sami Nyholm sekä Jani Jussila puolustivat varmasti, sekä olivat hyvin tukemassa hyökkäyksiämme. Janne Tuominen teki myös laidallaan vahvan esityksen.” KaaPon päävalmentaja Tomi Kivikoski kertoo.

KaaPon matka Regions’ Cupissa päättyy, mutta #kaikkienaikojenkolmonen jatkuu taas 15.7. Tuolloin Kaarinaan saapuu vieraaksi VG-62. Ottelu alkaa kello 18.30.

30.6.2016 Atletico Malmi - KaaPo rp. 4-2, 1-1 (0-0)

Maali:
81' 0-1 Sami Nyholm
90' 1-1Jesse Ketonen

KaaPon kokoonpano:
Jesse Peltonen - Sami Nyholm, Ilmari Heinonen, Leevi Puputti, Jani Jussila - Patri Filatoff (84' Olli Rihko), Matias Hilska, Jesse Saarinen (C) (63' Kalle Luotonen), Janne Tuominen (74' Teemu Tuominen), Jaakko Hietarinta (74' Joel Ylistalo) - Jami Hannuniemi

Ottelupöytäkirja

Tilastot
MPS/Atletico Malmi

4 - 2 RL

0-0 OT 1-1 (0-0)
53'VaroitusFilatoff Patri
63'Vaihto ulosSaarinen Jesse
63'Vaihto sisäänLuotonen Kalle
74'Vaihto ulosTuominen Janne
74'Vaihto ulosHietarinta Jaakko
74'Vaihto sisäänTuominen Teemu
74'Vaihto sisäänYlistalo Joel
81'MaaliNyholm Sami
84'Vaihto ulosFilatoff Patri
84'Vaihto sisäänRihko Olli