Miehet edustus, Kolmonen

Pallo-Iirot - KaaPo   1 - 1

Äijänsuo stadion

KaaPolle piste Raumalta

KaaPon vierailu sarjan ennakkoon vahvimman nousijasuosikin Pallo-Iirojen luona Raumalla päättyi vaiherikkaan ottelun jälkeen tasatulokseen 1-1. Ottelu pelattiin kauniissa kevätsäässä ja paikalle olikin saapunut mukavasti katsojia (361).

KaaPo aloitti ottelun vahvasti ja jo ensimmäisellä minuutilla Niklas Kuusiolla oli paikka rokottaa vanhaa seuraansa, mutta kova laukaus kuudestatoista metristä kolahti tolppaan. KaaPon hallitessa palloa pääsi Pallo-Iirot iskemään vaarallisilla vastahyökkäyksillä, mutta KaaPon maalilla loistavan ottelun pelannut Jesse Peltonen torjui mm. Juho Patolan läpiajon. KaaPo sai luotua hyviä tilanteita varsinkin laitojen kautta, mutta niin Joona Järvistön kuin Juho Salmisenkin useat yritykset jäivät vaisuiksi. Tauolle siirryttiin tasalukemissa 0-0.

Toinen puoliaika olikin sitten tasaista vääntöä kahden laadukkaan joukkueen kesken. Kun ottelua oli pelattu 61 minuuttia, pääsi kotijoukkue iskemään ottelun avausmaalin. KaaPon puolustus ei onnistunut purkamaan palloa pois puolustusalueeltaan ja Iirot saivat pelattua vaarallisen hyökkääjän Stanley Ukwuoman läpiajoon. Ukwuoman laukauksen Peltonen vielä torjui, mutta jatkopalloon ensimmäisenä ehti Roope Virtanen, joka sai siirtää pallon tyhjään maaliin. KaaPo ei maalista kuitenkaan lannistunut vaan jatkoi pelin hallintaa ja vaarallisten tilanteiden luomista kohti Pallo-Iirojen maalia. Kovan painostuksen jälkeen ottelun 79. peliminuutilla työ tuotti tulosta, kun Salminen pelasi näyttävän seinän Jussi Luotosen kanssa ja harhautti vielä yhden vastustajan ollen näin nokikkain Pallo-Iirojen maalivahti Panu Eraman kanssa. Salminen ei jättänyt Eramalla mitään mahdollisuutta torjuntaan vaan siirsi pallon varmasti maaliin. Tasoituksen jälkeen paine pysyi Pallo-Iirojen päädyssä, mutta hyvistä paikoista huolimatta lisämaaleja ei ottelussa nähty.

Ottelussa jaettiin tapahtumiin nähden käsittämättömät 6 varoitusta, joista keltapaidat ottivat tililleen kolme. Etenkin ottelun ensimmäistä puoliaikaa leimasivat runsaat katkot, mikä luonnollisesti vaikeutti molempien joukkueiden pelaamista.

"Tulos oli ihan OK, vaikkakin enemmän olisi ollut tarjolla. Saimme luotua laadukkaita maalintekopaikkoja riittävästi, mutta tällä kertaa se riitti vain pistejakoon. Iirojen avausmaalia edelsi pieni uinahdus puolustuksessamme, mutta muuten olen tyytyväinen peliimme. Täytyy muistaa, että Pallo-Iirot on sarjan kovin nousijasuosikki ja saimme heidän kotikentältään pisteen", summasi ottelun jälkeen valmentaja Mikko Sirén.

Kaarinan ylpeyden seuraava ottelu on luvassa jo maanantaina 8. toukokuuta, kun KaaPo kohtaa Suomen Regions’ Cupin kolmannella kierroksella Turun Weikot. Seuraavan kerran keltapaidat ovat vauhdissa Länsi-Suomen Kolmosessa torstaina 11.5., kun joukkue matkustaa Jyrkkälän Tykkien vieraaksi Yläkentälle.

5.5.2017 Pallo-Iirot - KaaPo 1-1 (0-0)

Maalit:
61' 1-0
79' 1-1 Juho Salminen (Jussi Luotonen)

KaaPon kokoonpano: Jesse Peltonen (v) - Antti Horjanheimo (76' Jaakko Hietarinta) - Joel Lehto - Joona Jussila - Joel Kontkanen (76' Jani Jussila)- Matias Hilska (v, 76' Juha-Pekka Jääskeläinen)- Tempo Hopsu (C, v) - Niklas Kuusio - Joona Järvistö - Juho Salminen - Jussi Luotonen

Tilastot
Pallo-Iirot

1 - 1

(0-0)
14'VaroitusHopsu Tempo
60'VaroitusHilska Matias
73'VaroitusPeltonen Jesse
76'Vaihto ulosKontkanen Joel
76'Vaihto ulosHorjanheimo Antti
76'Vaihto ulosHilska Matias
76'Vaihto sisäänJussila Jani
76'Vaihto sisäänHietarinta Jaakko
76'Vaihto sisäänJääskeläinen Juha-Pekka
79'MaaliSalminen Juho
79'MaalisyöttöLuotonen Jussi