Miehet edustus, Kolmonen

KaaPo - PaiHa  1 - 0

Kaarina Keskuskenttä

KaaPo vaikeuksien kautta voittoon

Paperilla PaiHa-ottelun piti olla KaaPolle läpihuutojuttu, mutta kuten usein tällaiset Daavid vs. Goljat -ottelut ovat, niin tämäkin ottelu oli tasaista peliä - ainakin tuloksen valossa.

Ensimmäinen puoliaika oli KaaPon tämän kauden heikointa pelaamista. Palloa liikuteltiin hitaasti ja tämä helpotti huomattavasti vastustajan puolustuspelaamista. Ensimmäisen vaarallisen tilanteen sai luotua vierasjoukkue, kun KaaPon maalivahti Teemu Muurisen purkupallo päätyi suoraan PaiHa-hyökkääjän jalkoihin. KaaPon onneksi laukaus suuntautui kuitenkin hieman ohi tyhjänä olleen maalin. KaaPo hallitsi pallollista peliä läpi ensimmäisen puoliajan ja sai luotua 3 erittäin hyvää maalintekopaikkaa. Juho Salminen oli kahdesti nokikkain PaiHan maalilla pelanneen Jani Granitin kanssa, mutta molemmilla kerroilla Granit veti pidemmän korren. Tempo Hopsun maalintekoyrityksen torjui puolestaan PaiHan puolustus maaliviivan tuntumasta. Tauolle lähdettiin siis 0-0 lukemista.

Toisella puoliajalla KaaPo jatkoi ottelun hallintaa. Maalipaikkoja KaaPo sai luotua enemmän kuin ensimmäisellä puoliajalla, mutta viime otteluista tuttu heikko viimeistely piti lukemat tasoissa. Muutaman otteeseen pallo saatiin jo Granitin ohi, mutta vain tolppaan ja ylärimaan. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän PaiHan pelaajat väsyivät. KaaPo sen sijaan sai vaihtopenkiltä lisää voimaa hyökkäykseen, kun kentälle kirmasivat Luotosen veljekset Jussi ja Kalle sekä Mikael Sibakov. Valmennuskaksikko Kivikoski- Sirén teki aivan ottelun lopussa vielä taktisen muutoksen, kun KaaPo siirtyi normaalista 4-3-3 ryhmityksestä hyökkäävämpään 3-5-2 ryhmitykseen. Tämä tuotti tulosta ottelun lisäajalla, kun vaihtomies Sibakov viimeisteli kauden ensimmäisen osumansa aivan maalin edestä. Syötön maaliin tarjoili Niklas Kuusio. Näin pisteet jäivät vaikean 90-minuuttisen jälkeen Kaarinaan 1-0 lukemin.

”Me hallitsimme ja PaiHa puolusti. Tämä oli koko ottelun kuva ja sen me tiesimme jo ennen ottelua. Saimme luotua jälleen paljon tilanteita, mutta emme onnistuneet viimeistelyssä. Yrittämisenpuutteesta en voi poikia syyttää, mutta meidän pitää olla maalipaikoissa huolellisempia. Tästä 1-0 voitosta saa kuitenkin saman verran pisteitä kuin 6-0 voitosta, joten ihan tyytyväinen tähän voi olla”, kertoi päävalmentaja Kivikoski ottelun jälkeen.

Lauantaina 10.6. Kaarinan ylpeys matkustaa sarjayllättäjä Toejoen Veikkojen vieraaksi. Ottelu Toejoen nurmella alkaa kello 14:30.

2.6.2017 KaaPo - PaiHa 1-0 (0-0)

Maalit:
90+1' Mikael Sibakov (Niklas Kuusio)

KaaPon kokoonpano: Teemu Muurinen - Sami Nyholm - Vili Ruuskanen (82' Mikael Sibakov) - Joel Lehto - Jani Jussila - Peetu Savolainen (62' Jussi Luotonen, v) - Tempo Hopsu (C) - Niklas Kuusio - Rami Ojanperä (62' Kalle Luotonen) - Joona Järvistö - Juho Salminen (90+2' Joel Kontkanen)

Tilastot

1 - 0

PaiHa
(0-0)
62'Vaihto ulosSavolainen Peetu
62'Vaihto ulosOjanperä Rami
62'Vaihto sisäänLuotonen Jussi
62'Vaihto sisäänLuotonen Kalle
82'Vaihto ulosRuuskanen Vili
82'Vaihto sisäänSibakov Mikael
91'MaaliSibakov Mikael
92'Vaihto ulosSalminen Juho
92'Vaihto sisäänKontkanen Joel
94'VaroitusLuotonen Jussi