Miehet edustus, Suomen Regions' Cup

KaaPo - Pato  5 - 0

Kaarina KHT

Pato sortui KaaPon käsittelyssä

Yli satapäinen yleisö todisti maanantai-iltana varsin yksipuolista näytöstä, kun KaaPo löysi kadoksissa olleen maalivireensä Suomen Regions’ Cupin 4. kierroksen ottelussa Tervakosken Patoa vastaan.

Ottelu oli alusta alkaen KaaPon hallinnassa vastustajan tyytyessä puolustamaan koko miehistöllään. Pato ei saanut luotua koko ensimmäisen puoliajan aikana yhtään ainutta maalintekotilannetta. Avausmaalia saatiin kuitenkin odottaa reilut puoli tuntia, kunnes Kalle Luotosen pystysyöttö läpäisi Padon puolustuslinjan ja Juho Salminen pääsi nokikkain Padon maalivahti Sami Niemen kanssa. Salminen nosti pallon varmasti maaliin ja sai samalla pienimuotoisen apinan pois selästään. Muutamaa minuuttia myöhemmin Salminen osui uudestaan, kun kulmapotkun jälkitilanteesta Vili Ruuskanen sai pelattua pallon Salmiselle aivan maalin eteen ja Salmisella oli helppo työ siirtää KaaPo 2-0 johtoon. Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa Joel Ylistalo siirsi KaaPon 3-0 taukojohtoon laukomalla pallon Padon verkkoon Joel Lehdon esityöstä.

Toinen puoliaika käynnistyi vauhdikkaasti, kun Salmisen illan kolmas maali siirsi KaaPon 4-0 johtoon. Maali syntyi jälleen läpiajosta, johon syötön tarjoili Lehto. Maalin jälkeen KaaPo nosti jalan pois kaasulta, mutta jatkoi pelin hallintaa. Pato pääsi kuitenkin muutamaan otteeseen hätyyttelemään KaaPon maalia, mutta maalia vartioineella Teemu Muurisella ei ollut lainkaan vaikeuksia tilanteiden eliminoimisessa. Aivan ottelun lopussa kaunisteltiin vielä numeroita, kun Jussi Luotonen ja Niklas Kuusio pelasivat näyttävillä seinäsyötöillä paikan Ylistalolle, joka laukoi illan toisen maalinsa vastustamattomasti Padon verkkoon.

”Tänään Pato sortui käsittelyssämme. Toteutimme pelisuunnitelmaamme kurinalaisesti ja Pato rimpuili ottelussa mukana noin puolituntia. Saimme jaettua peliaikaa suurelle osalle pelaajistoa ja tästä on mukava jatkaa kohti perjantain PaiHa-ottelua,” summasi ottelun jälkeen valmentaja Mikko Sirén.

KaaPon seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 2.6., kun Länsi-Suomen Kolmosessa vieraaksi saapuu PaiHa. Ottelu alkaa kello 18:30 Kaarinan Keskuskentällä.

29.5.2017 KaaPo - Pato 5-0 (3-0)

Maalit:
34' Juho Salminen (Kalle Luotonen)
40' Salminen (Vili Ruuskanen)
44' Joel Ylistalo (Joel Lehto)
47' Salminen (Lehto)
90' Ylistalo (Niklas Kuusio)

KaaPon kokoonpano: Teemu Muurinen - Antti Horjanheimo (80' Joona Järvistö) - Vili Ruuskanen - Joel Lehto - Teemu Tuominen - Jaakko Hietarinta (62' Peetu Savolainen) - Jukka-Pekka Tuomanen - Kalle Luotonen (63' Mikael Sibakov) - Juha-Pekka Jääskeläinen (46' Jussi Luotonen) - Joel Ylistalo - Juho Salminen (62' Niklas Kuusio)

Tilastot

5 - 0

Pato
(3-0)
34'MaaliSalminen Juho
34'MaalisyöttöLuotonen Kalle
40'MaaliSalminen Juho
40'MaalisyöttöRuuskanen Vili
44'MaaliYlistalo Joel
44'MaalisyöttöLehto Joel
46'Vaihto ulosJääskeläinen Juha-Pekka
46'Vaihto sisäänLuotonen Jussi
47'MaaliSalminen Juho
47'MaalisyöttöLehto Joel
62'Vaihto ulosHietarinta Jaakko
62'Vaihto ulosSalminen Juho
62'Vaihto sisäänSavolainen Peetu
62'Vaihto sisäänKuusio Niklas
63'Vaihto ulosLuotonen Kalle
63'Vaihto sisäänSibakov Mikael
80'Vaihto ulosHorjanheimo Antti
80'Vaihto sisäänJärvistö Joona
90'MaaliYlistalo Joel
90'MaalisyöttöKuusio Niklas