Miehet Edustus, Kolmonen

Lieto - KaaPo   0 - 4

Keskuskenttä, Lieto

KaaPo haki Liedosta täyden pistepotin

KaaPo haki perjataina Liedosta sarhajumbolta täyden pistepotin selkein 0-4 lukemin. Helteisessä kesäillassa pelattu ottelu ei noussut suurten klassikoiden joukkoon, mutta keltapaidat pystyivät rutiinisuorituksellakin ottamaan voiton kotiin.

KaaPo aloitti ottelun väkevästi ja kymmenen minuutin pelin jälkeen pallo oli ensimmäistä kertaa Lieto-vahti Sami Peltoniemen selän takana. Eemeli Laaksonen puski pallon Jaakko Hietarinnan kulmasta voimalla verkkoon ja vei näin vieraat 0-1 johtoon.
Hietarinta oli isossa roolissa myös illan toisessa maalissa, sillä Peltoniemi torjui tämän laukauksen eteensä. Kärppänä paikalla oli Hans Honkasalo, joka siirsi pallon verkkoon.

Puolen tunnin pelin jälkeen KaaPolla oli paikka siirtyä jo kolmen maalin johtoon, kun kaarinalaisryhmä sai ensimmäisen illan kolmesta rangaistuspotkustaan. Palloa pilkulta lähti ampumaan Kalle Luotonen, mutta Peltoniemi ehätti pallon tielle.
Luotonen paikkasi erheensä ensimmäisen jakson lopulla lähettämällä upealla syötöllä Mikael Sibakovin läpiajoon. Tämä kiitti ja iski taululle lukemiksi 0-3.

Toinen jakso oli pitkälti ensimmäisen kaltainen, joskin KaaPo ei enää aivan täydellä kaasulla liikkunut. Paikkoja syntyi tästä huolimatta jatkuvalla syötöllä, mutta huono sihti ja Peltoniemen hyvät torjunnat pitivät numerot inhimillisinä.
Neljäskin maali lopulta nähtiin, kun illan tehomieheksi kohonnut Hietarinta pääsi pommittamaan pallon 11 metristä verkon perukoille. Täplälle pallo vietiin, kun Lieto-puolustus niittasi Mikael Heinisen nurmen pintaan sääntöjen vastaisin ottein.

Myös illan viidettä tarjottiin KaaPolle pilkulta, mutta tällä kertaa laukomaan asettunut Mikael Sibakov epäonnistui viimeistelyssään pallon viuhuessa ohi pystypuun.

Rutiinivoitto toi KaaPolle arvokkaat kolme pistettä, joilla ryhmä pysyi tiukasti mukana lohkon kärkikamppailussa. Seuraava ottelu joukkueella on edessä jo maanantaina 28.7., kun Keskurin sametille vieraaksi rästiotteluun saapuu Turun Weikot. Ottelu alkaa kello 18.30.

25.7.2014 Lieto - KaaPo 0-4 (0-3)

Maalit:
10´ Eemeli Laaksonen (Jaakko Hietarinta) 0-1
19' Hans Honkasalo (Hietarinta) 0-2
44' Mikael Sibakov (Kalle Luotonen) 0-3
80' Hietarinta (rp) 0-4

KaaPo:n kokoonpano:
Holmström-Tuominen (61' Heininen)-Laaksonen-Ranta (v)- Nyholm (83' Peltonen)
Rihko (C)-Hietarinta-Luotonen K. (55' Saarinen)-Honkasalo-Sibakov-Kosonen (61' Haapaniemi)

Ottelupöytäkirja

Tilastot
Lieto

0 - 4

(0-3)
10'MaaliLaaksonen Eemeli
10'MaalisyöttöHietarinta Jaakko
19'MaaliHonkasalo Hans
19'MaalisyöttöHietarinta Jaakko
25'VaroitusRanta Niilo
44'MaaliSibakov Mikael
44'MaalisyöttöLuotonen Kalle
55'Vaihto ulosLuotonen Kalle
55'Vaihto sisäänSaarinen Jesse
61'Vaihto ulosKosonen Jussi
61'Vaihto ulosTuominen Janne
61'Vaihto sisäänHaapaniemi Henri
61'Vaihto sisäänHeininen Mikael
80'MaaliHietarinta Jaakko
83'Vaihto ulosNyholm Sami
83'Vaihto sisäänPeltonen Jesse