Miehet Edustus, Kolmonen

KaaPo - TPK  1 - 1

Kaarina KHT

KaaPo päätti Kolmosen tasapelillä

KaaPo aloitti kauden 2013 Kolmosessa 1-1 tasapelillä ja samoihin numeroihin sarjakausi myös päättyi, kun Keskurin tekonurmen viileässä syysillassa pisteet jaettiin Turun Pallokerhon kanssa.

Ottelu oli hyvin tasainen, mutta tuskaisen LTU-ottelun jälkeen KaaPon ilme oli pirteä, vaikka kokoonpano olikin rasituksen tasaamiseksi hieman muuttunut. KaaPo oli myös joukkueista se, joka avasi maalitilin ja teki sen vieläpä komealla tavalla. Jesse Saarisen nopea sivurajaheitto Kalle Luotoselle, tämän avaava syöttö laitaan Jussi Kososelle ja tältä erinomainen keskitys luukulle. Maalilla tehtävänsä piikkinä hoisi Mikael Sibakov, joka tinttasi pallon yhdellä kosketuksella suoraan ilmasta verkon perukoille.

Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin KaaPolla oli kulmasta ja sen jälkitilanteesta useampi paikka iskeä pallo maaliin, muuta viivaa lähemmäs verkkoa peliväline ei päässyt. TPK pääsi tilanteesta puolestaan vastahyökkäykseen, jonka päätteeksi Marno Lastula karkasi ex-KaaPo Ibrahim Tunin syötöstä läpiajoon. Useasti aiemminkin KaaPoa kurittanut Lastula ei erehtynyt, vaan kiersi KaaPon maalia vartioineen Riku Holmströmin ja siirsi pallon maaliin. Läpiajoa avitti vielä alimpana KaaPolaisena tilanteessa olleen Santeri Virtasen kompurointi, jonka päätteeksi Lastula karkasi nokikkain Holmströmin kanssa.

Ensimmäinen jakso ei enää paikkoja tarjonnut, mutta heti toisen puolikkaan alussa Lastula oli iskeä toistamiseen. Veto boksista suuntautui kuitenkin ohi maalin, joten KaaPo-maali varjeltui lisätakaiskuilta.

KaaPon toisen jakson ensimmäinen todella vaarallinen maalipaikka osui Jami Hannuniemelle, joka nousi korkeimmalle Lassi Lahden vieraiden kuudentoista alueelle lähettäneeseen vapaapotkuun. Kotiyleisön harmiksi Hannuniemen pusku pysähtyi kuitenkin TPK-maalin ristikkoon, eikä johtomaalia näin syntynyt.

Viitisen minuuttia myöhemmin maalipuut olivat jälleen maalin synnyn esteenä, mutta tällä kertaa keltapaitojen päädyssä. Arttu Lehtonen pääsi puskemaan, mutta poikkipuu osui jälleen pallon tielle. Vierailla oli jakson lopulla muutenkin pientä painetta KaaPon päädyssä, mutta lisämaaleja turkulaiset eivät saaneet viimeisteltyä.
Sama koski myös kotijoukkuetta, jonka jakson toinen huippupaikka osui pirteästi esiintyneelle Niko Mäkiselle. Tämän röyhkeä ajo boksiin päättyi laukaukseen, joka suuntautui kuitenkin turkulaismaalin sivuverkkoon.

Lisämaaleja ei Keskurin tummuvassa illassa siis nähty, joten pisteet tasattiin lukemin 1-1. Ottelun jälkeen Kolmosen kestomenestyjiin kuuluva TPK muisti isäntiään noususta sarjaporrasta ylemmäs tyylikkäällä eleellä. KaaPo kiittää ja kumartaa!

Ottelu päätti siis KaaPon sarjakauden Kolmosessa, mutta vielä on keltapaidoilla pelattavaa. Lauantaina on vuorossa pitkään odotettu Suomen Regions´ Cupin finaali, joka pelataan Helsingin Sonera Stadiumilla kello 13.00 alkaen. Otteluun järjestettävälle fanimatkalle mahtuu vielä mukaan, joten ole nopea ja ilmoittaudu täältä mukaan matkalle!

23.9.2014 KaaPo - TPK 1-1 (1-1)

Maalit:
12´ Mikael Sibakov (Jussi Kosonen) 1-0
20´ Marno Lastula 1-1

KaaPo:n kokoonpano:
Holmström-Heikkonen-Virtanen-Laaksonen (46´ Hopsu)-Tuominen (46´ Kauppi)
Rihko (C, 69´ Luotonen J.)-Saarinen-Hannuniemi-Kosonen (46´ Mäkinen)-Luotonen K. (35´ Lahti)-Sibakov

Yleisö: 68

Ottelupöytäkirja

Tilastot

1 - 1

TPK
(1-1)
12'MaaliSibakov Mikael
12'MaalisyöttöKosonen Jussi
35'Vaihto ulosLuotonen Kalle
35'Vaihto sisäänLahti Lassi
46'Vaihto ulosLaaksonen Eemeli
46'Vaihto ulosTuominen Janne
46'Vaihto ulosKosonen Jussi
46'Vaihto sisäänKauppi Juha
46'Vaihto sisäänHopsu Tempo
46'Vaihto sisäänMäkinen Niko
69'Vaihto ulosRihko Olli
69'Vaihto sisäänLuotonen Jussi