Kaarinan Pojat ry:n jäsenyys

Liity jäseneksi nyt!

Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa. Kaarinan Pojat ry:n jäsenet koostuvat pääosin joukkueiden pelaajista sekä toimihenkilöistä. Tällä hetkellä KaaPolla on jo yli 800 jäsentä ja tuota määrää pyrimme kauden 2018 aikana yhä kasvattamaan.

Jäsenmäärämme on siis jo nyt hyvällä mallilla, mutta edelleen kaipaamme seuramme taakse yhä suurempaa määrää KaaPon ystäviä, joten tartu tilaisuuteen ja liity Kaarinan Pojat ry:n jäseneksi!

Aiempien vuosien tapaan vuonna 2018 jäsenyydelle tuodaan lisäarvoa jäsenkortin muodossa, jolla saa hienoja tarjouksia ja etuja sekä seuran jäsenetukumppaneilta, että myös seuralta itseltään. Jäsenet saavat siis etuja KaaPon yhteistyökumppaneilta ja säästävät näin selvää rahaa. Käyttämällä KaaPon yhteistyöyrityksiä jäsen voi myös kerryttää seuralle bonusta ja olla näin seuran taloudellisena tukijana.

Nyt sinullakin on siis helppo tapa osallistua kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen ja olla yksi osa sen toimintaa! Liity jäseneksi tästä, niin pääset nauttimaan jäsenyyden mukanaan tuomista eduista!

Jäsenmaksu 2018 20 €, ainaisjäsenmaksu 200 €. Joukkueiden toimihenkilöt on seuran päätöksellä vapautettu jäsenmaksusta, mutta heidän tulee silti liittyä virallisesti jäseneksi yllä olevan linkin kautta.

KaaPo:n jäsenedut 2017

Pimiö Lounge
Valokuvaamo Pimiö Lounge tarjoaa KaaPon jäsenille hienot edut:

Jäsenet saavat jäsenkortille kuvauksista 20% alennuksen. Kuvausten hinnaston löydät alta!

Kaikki henkilökuvaukset (esim. perhe-, lapsi-, valmistujais- ja hääkuvat) 79 € (jäsenhinta 63,20 €) Kuvauksiin sisältyy kaksi käsiteltyä kuvatiedostoa.
CV-kuvat 39 € (jäsenhinta 31,20 €)
Passikuvat 15 € (jäsenhinta 12 €)

Yrityksille Pimiö Lounge tekee mm. tuote- ja henkilöstökuvauksia. Tarjoamme helpon ja vaivattoman kuvauskokemuksen edullisesti & nopeasti!

Pimiö Lounge sijaitsee Kristiinankadulla Stockmannia vastapäätä.

Instru optiikka Oy
Instrumentarium tarjoaa KaaPon jäsenille erinomaiset edut:

SILMÄLASIT
Normaalihintaiset silmälasit - 25 %
NÄÖNTARKASTUS
Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta
AURINKOLASIT
Normaalihintaiset aurinkolasit - 15 % (Ei Oakley)

Tarjouksessamme mainitut alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden kampanjoita.

Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium myymälöissä

Krossin Katsastus Oy
Krossin Katsastus tarjoaa KaaPon jäsenille erinomaiset edut: vanhojen bensiinikäyttöisten henkilöautojen katsastus 39 euroa ja uudenpien, vuoden 2001 jälkeen käyttöön otettujen bensiinikäyttöisten sekä dieselkäyttöisten henkilöautojen katsastus päästömittauksineen vain 49 euroa! Edut ovat voimassa vuoden 2017 loppuun ja ne saa käyttöönsä näyttämällä KaaPon jäsenkorttia. Krossin Katsastus sijaitsee osoitteessa Mallimestarinkatu 6, 20780 Kaarina.

Kosken Leipomo Oy
Kosken Leipomo tarjoaa KaaPon jäsenille etuna 20 % alennuksen ohjevähittäishinnoista ja KaaPon joukkueille peräti 40 % alennuksen ohjevähittäishinnoista! Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia.

Kaarina-lehti
Kaarina-lehti tarjoaa KaaPon jäsenille hienon edun! Tilaa 2 kuukauden paperilehdet hintaan 12,90 € (norm. 18 €), tai valitse digilehti 2 kuukaudeksi vain 9,90 € (norm. 12 €). Tee tilaus osoitteessa www.tilaajapalvelija.fi/kaapo

Potkua peliin!

Respecta Oy
Respecta tarjoaa KaaPo:n jäsenille 15 % alennuksen Turun apuvälineklinikalta tehdyistä ostoista, jonka lisäksi jäsenten tekemät ostot kerryttävät seuralle vuoden lopussa maksettavaa bonusta. Näin jäsenet pääsevät nauttimaan jäseneduista itse sekä auttamaan ostoillaan myös seuraa! Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia. Respectan apuvälineklinikka sijaitsee NEO-talossa osoitteessa Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku.

Nummen Pyörä Oy
Nummen Pyörä tarjoaa KaaPo:n jäsenille 10 % alennuksen normaalihintaisista varaosista ja tarvikkeista. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia. Nummen Pyörän toimipisteet sijatsevat osoitteissa Hämeentie 44, 20540 Turku ja Ulpukkasuontie 5, 20250 Turku.

Pizzaline Kaarina
Pizzaline Kaarina tarjoaa KaaPo:n jäsenille pizzat ja pastat lounashintaan! Edun saa näyttämällä jäsenkorttia. Pizza Line Kaarina sijatsee osoitteessa Aittakatu 1, 20780 Kaarina

Aktia Arena
Aktia Arena tarjoaa KaaPo:n jäsenille opiskelijahintaiset peli- tai kuntosalivuorot! Edut saa näyttämällä jäsenkorttia. Aktia Arena sijaitsee osoitteessa Erotuomarinkatu 2, 20780 Kaarina.

ANNASport
ANNASport tarjoaa KaaPon jäsenille seuraavat edut:
Kertakortteihin aina + 2 kertaa
5x kortti 37,50 € (voim. 2kk )
10x kortti 75 € (voim. 3kk )
20x kortti 140 € (voim. 5kk )
Kuukausikortti yhdistelmäkorttina sis. kaiken 48,90 € / kk. (norm. 55,90 € / kk )
Kuntosalikortti 30 € / kk.
Päiväkortti (toimii klo. 05-15:00) 19,90 € / kk - Kuukausikorttimme toimivat toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ei pitkiä jäsenyyksiä ! - Kuukausikortit sisältävät henkilökohtaisen kuntosaliohjelman
Aloitusmaksu 1/2-hintaan eli vain 14,50 € (norm. 29 €)

Tarjouksen saat KaaPon jäsenkorttia näyttämällä.

Kaarinan Pojat ry
KaaPo tarjoaa jäsenilleen myös omia etuisuuksia. Jäsenkortilla saat 10 % alennuksen seuran kannatustuotteista sekä jäsenhintaisen sisäänpääsyn edustusjoukkueen kotiotteluihin! Tarjoamme myös alle 1-vuotiaiden ainaisjäsenyyden 60 eurolla, johon sisältyy KaaPo:n vauva-t-paita!

Muut yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut:

Aktia Pankki Oyj
Aktia tarjoaa kaikille KaaPolaisille rahoitusneuvontaa, sekä etuja joukkueille alla mainitulla tavalla:

  • Kauppaan johtanut myyntitoimeksianto Aktia Kiinteistövälitykselle á 150 €
  • Laina (asuntolaina, kulutusluotto, yritysluotto, joka on yli 50 000 €) á 100 €
  • Säästövakuutus 50 €
  • Rahastosijoitus, merkintäpalkkio kokonaisuudessaan

Oriflame / T:mi Sari Rosengren
Oriflame / T:mi Sari Rosengren tarjoaa joukkueelle ja seuralle bonuksen kaikista hänen kauttaan tehdyistä tilauksista!

Stadium Oy
Stadium tarjoaa joukkueelle ja seuralle vuosittain maksettavan bonuksen kaikista ostoista, jotka on tehty Tue Seuraasi-järjestelmän kautta. Lisätietoja löydät täältä! Bonukset kertyvät kaikista Suomen Stadium-myymälöistä tehdyistä ostoista!

TOK-Bonus
Osana SWU-yhteistyötä KaaPo:n pelaajien vanhemmat voivat rekisteröidä Bonus-korttinsa järjestelmään ja TOK maksaa seuralle vuosittain junioripelaajien perheiden kuukausittain kerryttämästä Bonuksesta 5 %:n lisäbonuksen. TOK:n seuralle maksama bonus EI vähennä perheelle kertyvää bonusta.

Rekisteröityä voi osoitteessa https://tokseurabonus.fi/tok_seurabonus_ilmoittaud.... Osoitteessa voi rekisteröityä, jos ei ole aikaisemmin rekisteröitynyt TAI jos on esim. rekisteröitynyt Kaarinan Nappuloiden tai muun seuran nimellä, voi vaihtaa seuran KaaPo:ksi.


   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat