Julkaistu: 01.12.2017 00.00

Kaarinan ylpeys on mukana Urheilugaalassa

Vuonna 2018 60-vuotisjuhliaan viettävä Kaarinan Pojat on saanut merkittävän huomionosoituksen, sillä seura on nimetty Vuoden Urheiluseura -ehdokkaaksi tammikuun 18. päivänä järjestettävässä Suomen Urheilugaalassa! Kaarinan ylpeys on viiden finalistiseuran joukossa kisaamassa arvostetusta Uno-pokaalista, jonka Urheilugaalan jokaisen palkintoluokan voittaja vitriiniinsä saa.

Lauantaina 2.12. YLEn suorassa lähetyksessä julkistetun ehdokkuuden myötä kaikki KaaPolaiset pääsevät jännittämään, nähdäänkö Hartwall Arenan lavalla tammikuussa 2018 suomalaisten urheilutähtien mukana myös voitokas Kaarinan ylpeys!

- Jo tämä ehdokkuus on meille aivan mielettömän upea tunnustus. Suomessa on noin 10 000 urheilu- ja liikuntaseuraa, joten jo viiden finalistin joukkoon pääsy on upea saavutus, josta jokaisen KaaPolaisen tulee olla ylpeä. Me olemme yhdessä tehneet seurasta sen, mitä se tänä päivänä on! Olen todella iloinen ja onnellinen, että kaikki tämän hienon seuran eteen työtä tekevät ja tehneet saavat tällä tavoin tunnustusta myös suuren yleisön silmissä, sillä se tunnustus on vähintäänkin ansaittu. On myös hienoa, että saamme ehdokkuuden myötä kosolti julkisuutta, jonka myötä kaikki näkevät ja kokevat miten laadukas ja hieno seura KaaPo ja sen upeat ihmiset ovat ja miten hyvää työtä me teemme, hehkuttaa toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Muut ehdolla olevat seura selvisivät julkistamistilaisuuden yhteydessä ja KaaPon "kilpakumppaneina" ovatkin niin ikään hienoa työtä tekevät Espoo Squash Rackets Club, 02-Jyväskylä, Seinäjoen Voimistelijat ja Vaasan Uimaseura Vasa Simsällskap.

- Olemme kovassa seurassa, mutta toki olemme luottavaisia, että pystymme toiminnallamme vakuuttamaan suuren raadin, joka voittajan lopulta valitsee. Vuoden Urheiluseura -palkinto on todella upea tunnustus ja jo ehdolla olo on suuri kunnia. Kunnia kuuluu paitsi kaikille KaaPolaisille, myös läheiselle kumppaniseurallemme, Kaarinan Nappuloille, jonka kanssa tehtävä tiivis ja hedelmällinen yhteistyö on auttanut meitä kehittymään yhä korkeammalle tasolle ja joka on vahvasti myös tämän tunnustuksen takana, kertaa puolestaan omistaan ylpeä puheenjohtaja Olli Tuominen.

Suomen Urheilugaala järjestetään Hartwall Arenalla torstaina 18. tammikuuta 2018, joten KaaPon juhlavuosi saa upean alun. Gaalassa seuraa edustavat puheenjohtaja Olli Tuominen ja toiminnanjohtaja Kim Ekroos, mutta heidän lisäkseen seuralla on käytössään 50 katsomolippua, joilla Arenan lehtereille saadaan mukaan keltapaitojen kannustusjoukot. Seura järjestää matkan Urheilugaalaan ja avaa ilmoittautumisen maanantaina 4.12.

- Toivomme uutisen tavoittavan viikonlopun aikana kaikki KaaPolaiset, jotta kaikilla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan, kun ilmoittautuminen avataan. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki avautuvat osoitteessa www.kaapo.fi tosiaan maanantaina 4.12., päättää Ekroos.

Lisätietoja Urheilugaalasta löydätte täältä. Ilmoittautuminen mukaan matkalle täällä.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6