Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittiin alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot
Julkaistu: 28.01.2018 00.00

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittiin alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot

Vuoden 2018 Varsinais-Suomen Urheilugaala järjestettiin lauantaina 27.1.2018 Gatorade Centerissä eli Turkuhallissa Artukaisissa.

Gaalassa palkittiin vuoden 2017 Varsinais-Suomen paras urheilija, joukkue ja valmentaja sekä varsinaissuomalaisia toimijoita, seuratyöntekijöitä ja taustahenkilöitä liikunnan ja urheilun eteen tehdystä työstä ja saavutuksista. Vuoden valintojen, kuten ennen kaikkea Vuoden Urheilijan palkinnon lisäksi LiikU on perinteisesti palkinnut liikunnan ja urheilun parissa toimivia taustahenkilöitä Vuoden Seuratyöntekijän tunnuksella, ja vuonna 2017 KaaPolaisista tuon tunnustuksen ansaitsi pitkän ja toivottavasti vielä pitkään jatkuvan työrupeaman seuran eri vapaaehtoistehtävissä tehnyt Evelina Heikkanen!

- Eve on ollut pitkään P05-joukkueen taustalla hengästyttävän monessa eri tehtävässä, minkä lisäksi Eve on ollut mukana seuran eri tapahtumien järjestämisessä. Eve on aina valmiina auttamaan ja on aina positiivinen ja ylpeä KaaPolainen, ja "tartuttaa" tätä fiilistä ympärillään oleviin. Eve edustaakin mitä parhaimmalla tavalla sitä tärkeää vapaaehtoisjoukkoa, joka mahdollistaa seuran toiminnan, joten palkinto meni ansaittuun osoitteeseen, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Kaikki Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkitut tahot löydätte muun muassa LiikUn ja Varsinais-Suomen Urheilugaalan sosiaalisen median kanavista, sekä esimerkiksi Turun Sanomien uutisesta. KaaPo onnittelee lämpimästi kaikkia palkittuja urheilijoita, seuroja ja taustavaikuttajia!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6