Julkaistu: 20.01.2011 00.00

SWU

SWU_logo.jpg (600 x 380)Southwest United (SWU) on lounaissuomalaisten jalkapalloseurojen yhteistyöhanke, jonka rahoituksesta ja koordinoinnista vastaa TPS. Toiminnan keskeisenä tavoitteena on kehittää seurojen nuorisotyötä ja vahvistaa jokaisen seuran toimintaedellytyksiä omalla paikkakunnallaan. SWU-toimintoja koordinoi Pasi Läpinen, puh. 044-334 4 640, e-mail: pasi.lapinen@tps.fi.

----
SWU-tapahtumia kaudella 2012:
SWU järjestää huhtikuussa Eerikkilän urheiluopistolla
taitoleirin 1998-2002 syntyneille junioreille.
----

SWU-toiminnassa on mukana tällä hetkellä 16 seuraa. Yhteistyöhön ovat sitoutuneet Turun Palloseura (TPS), Kaarinan Pojat (KaaPo), Maskun Palloseura (MaPS), Pargas IF (PIF), Liedon Pallo (LiePa), Piikkiön Palloseura (PiPS), Paimion Haka (PaiHa), FC Ruskon Pallo, Sporting Club Raisio (SCR), Kimito Sportförening (KSF), Mynämäen Pallo (MynPa), Salon Palloilijat (SalPa), FC Halikko, VG-62, AC Sauvo ja Raisio-Futis (RaiFu).

Toiminnan päämääränä on kehittää seurojen pelaaja-, valmentaja- ja johtajakoulutusta ja tarjota seurojen lahjakkaille pelaajille parhaat mahdolliset olosuhteet kehittymiselle kohti kansallisia ja kansainvälisiä kenttiä. Yhteistyöllä pyritään vahvistamaan myös seurojen asemaa omilla paikkakunnilla kehittämällä seurojen myyntiä ja markkinointia turvaten samalla seurojen elinvoimaisuutta.

SWU-toiminnan perimmäisenä ideana on laajentaa yhteistyöpohjaa ja luoda TPS:sta koko lounaisen Suomen oma seura. Yhteistyöseurojen välille on laadittu oma kasvattajasopimus. 

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6