Julkaistu: 16.01.2014 00.00

Kaarinan Pojat ry:n jäsenedut

Liity jäseneksi nyt!

Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa. Kaarinan Pojat ry:n jäsenet koostuvat pääosin joukkueiden pelaajista sekä toimihenkilöistä. Tällä hetkellä jäsenmäärämme on noin 630 ja tuota määrää pyrimme vuoden 2014 aikana voimakkaasti nostamaan.

Olemme tavoitteemme kanssa jo nyt hyvällä tiellä, mutta edelleen kaipaamme seuramme taakse yhä suurempaa määrää KaaPo:n ystäviä, joten tartu tilaisuuteen ja liity Kaarinan Pojat ry:n jäseneksi!

Vuonna 2014 jäsenyydelle  tuodaan vuoden 2013 tavoin lisäarvoa jäsenkortin muodossa, jolla saa hienoja tarjouksia ja etuja sekä seuran jäsenetukumppaneilta, että myös seuralta itseltään. Jäsenet saavat siis etuja KaaPo:n yhteistyökumppaneilta ja säästävät näin selvää rahaa. Käyttämällä KaaPo:n yhteistyöyrityksiä jäsen voi myös kerryttää seuralle bonusta ja olla näin seuran taloudellisena tukijana.

Nyt sinullakin on siis helppo tapa osallistua kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen ja olla yksi osa sen toimintaa! Liity jäseneksi tästä, niin pääset nauttimaan jäsenyyden mukanaan tuomista eduista!

Jäsenmaksu 2014 20 €, ainaisjäsenmaksu 200 €.

KaaPo:n jäsenedut 2014:

Heirol Oy
Heirol tarjoaa KaaPo:n jäsenille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista Heirol Shopista tehdyistä ostoista. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia. Heirol Shop sijaitsee osoitteessa Kauppiaskatu 4, Turku.

Pukkila Oy Ab
Pukkila tarjoaa KaaPo:n jäsenille 15 % alennuksen Pukkilan tehtaanmyymälästä tehdyistä ostoista. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia. Tehtaanmyymälä sijaitsee osoitteessa Pitkämäenkatu 9, 20250 Turku.

Respecta Oy
Respecta tarjoaa KaaPo:n jäsenille 15 % alennuksen Turun apuvälineklinikalta tehdyistä ostoista, jonka lisäksi jäsenten tekemät ostot kerryttävät seuralle vuoden lopussa maksettavaa bonusta. Näin jäsenet pääsevät nauttimaan jäseneduista itse sekä auttamaan ostoillaan myös seuraa! Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia. Respectan apuvälineklinikka sijaitsee NEO-talossa osoitteessa Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku. 

Nummen Pyörä Oy
Nummen Pyörä 
tarjoaa KaaPo:n jäsenille 10 % alennuksen normaalihintaisista varaosista ja tarvikkeista. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia. Nummen Pyörä sijatsee osoitteessa Hämeentie 44, 20540 Turku.

Pizza Line Kaarina
Pizza Line Kaarina tarjoaa KaaPo:n jäsenille pizzat lounashintaan! Edun saa näyttämällä jäsenkorttia. Pizza Line Kaarina sijatsee osoitteessa Aittakatu 1, 20780 Kaarina

Scandic Hotels Oy
Scandic tarjoaa KaaPo:n jäsenille alennusta kaikista huonevarauksista pohjoismaissa, sekä muita alla mainittuja, rahanarvoisia etuja!
• Voit varata sporttihinnan aina, kun hotellissa on vapaita huoneita.
• Hintaan sisältyy runsas aamiainen, langaton internet sekä modernin kuntohuoneen käyttö
• Yhteistyösopimus ei edellytä Sports Card -etukortin tilaamista. Kortti kannattaa kuitenkin tilata, sillä näin varmistat itsellesi jatkossa Sport-uutiskirjeemme ja saat tietoa tarjouksistamme sekä kilpailuistamme sekä kick back lahjakortin yksittäisille joukkueille 5% ennakkoon varatuista ja maksetuista palveluista majoituksen yhteydessä.
Lahjakortti kirjoitetaan joukkueelle, mikäli kortti esitetään hotellin vastaanotossa. Kortin voit tilata osoitteessa:
www.scandichotels.fi/sportti

Edut saa käyttöönsä KaaPo:n omalla varausnumerolla, joka lähetetään jäsenille erikseen.

Kaarinan Pojat ry

KaaPo tarjoaa jäsenilleen myös omia etuisuuksia. Jäsenkortilla saat 10 % alennuksen seuran kannatustuotteista sekä jäsenhintaisen sisäänpääsyn edustusjoukkueen kotiotteluihin! Tarjoamme myös alle 1-vuotiaiden ainaisjäsenyyden 60 eurolla, johon sisältyy KaaPo:n vauva-t-paita!

Muut yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut:

Aktia Pankki Oyj
Aktia tarjoaa kaikille KaaPolaisille rahoitusneuvontaa, sekä etuja joukkueille alla mainitulla tavalla:

Kauppaan johtanut myyntitoimeksianto Aktia Kiinteistövälitykselle á 150 €
Laina (asuntolaina, kulutusluotto, yritysluotto, joka on yli 50 000 €) á 100 €
Säästövakuutus 50 €
Rahastosijoitus, merkintäpalkkio kokonaisuudessaan 

Oriflame / T:mi Sari Rosengren
Oriflame / T:mi Sari Rosengren  tarjoaa joukkueelle ja seuralle bonuksen kaikista hänen kauttaan tehdyistä tilauksista!

KM-Rengas Oy / Kaarina
KM-Rengas tarjoaa seuralle bonuksen Kaarinan liikkeestä tehdyistä ostoksista (pelkät tuotteet), kun näytät ostaessasi seuran jäsenkorttia. KM-Renkaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. renkaat, vanteet, tuulilasit, ohjauskulmien mittaukset/säädöt, jouset, iskunvaimentimet. Keskitä rengasostoksesi KM-Renkaaseen ja tuet seuran toimintaa!

Stadium Oy
Stadium tarjoaa joukkueelle ja seuralle vuosittain maksettavan bonuksen kaikista ostoista, jotka on tehty Tue Seuraasi-järjestelmän kautta. Lisätietoja löydät täältä! Bonukset kertyvät kaikista Suomen Stadium-myymälöistä tehdyistä ostoista!

TOK-Bonus
KaaPo:n pelaajien vanhemmat voivat rekisteröidä Bonus-korttinsa järjestelmään ja TOK maksaa seuralle vuosittain junioripelaajien perheiden kuukausittain kerryttämästä Bonuksesta 5 %:n lisäbonuksen. TOK:n seuralle maksama bonus EI vähennä perheelle kertyvää bonusta.

Rekisteröityä voi osoitteessa https://tokseurabonus.fi/tok_seurabonus_ilmoittaudu.  Osoitteessa voi rekisteröityä, jos ei ole aikaisemmin rekisteröitynyt TAI jos on esim. rekisteröitynyt Kaarinan Nappuloiden tai muun seuran nimellä, voi vaihtaa seuran KaaPo:ksi.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6