Julkaistu: 08.08.2014 00.00

Seurainfo uudelle pelaajalle

Mikäli olet liittymässä KaaPon riveihin, on tämä lyhyt seurainfo juuri sinua varten. Tältä sivulta löydät kootusti tärkeimmät ohjeet, kun olet liittymässä seuraan uutena pelaajana.

Seuran esittely

Kaarinan Pojat ry (KaaPo) on vuonna 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on yhteistyössä muiden kaarinalaisten seurojen kanssa olla vahva kasvattajaseura, joka toiminnallaan vie osaltaan jalkapallon asemaa eteenpäin asettamiensa periaatteiden mukaisesti.

Seura pyrkii ikään ja tavoitteisiin katsomatta luomaan kaikille tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa lajia tasoaan vastaavassa ryhmässä. Seuran tärkein urheilullinen tavoite on kasvattaa pelaajia ja valmentajia paitsi seuran omiin edustusjoukkueisiin, myös kansalliselle ja kansainväliselle huipulle.

Seura pyrkii niin urheilullisella kuin oheistoiminnallaan ja toimintatavoillaan olemaan kaarinalaisia yhdistävä tekijä ja olemaan Kaarinan kaupungille, sen asukkaille ja yrityksille yksi tärkeimmistä kaarinalaisuuden ilmentymistä.

Seuran tarkemman esittelyn, saavutukset, historiaa ynnä muuta löydät täältä.

Seuran joukkueet ja yhteystiedot

KaaPossa voit pelata kuningaslajia vauvasta vaariin. Toiminta alkaa 4-5 vuotiaiden Futiseskarista, kun taas aikajanan toisesta päästä löytyvät KaaPon M55-joukkue, eli "huru-ukot".

KaaPon miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2014 Kolmosessa ja muutaman vuoden tauon jälkeen toimintansa uudelleen aloittanut naisten joukkue Nelosessa. Alla eriteltynä kaikki KaaPon joukkueet kaudella 2014:

Miehet / pojat Naiset / tytöt 
Miehet edustus Naiset
Ikämiehet (M35 I, M35 II, M45, M55)  
  B-tytöt (-96-99)
A (FC Kaarina) C-tytöt (-01-02)
B E-tytöt (-03-04) 
C15 (-99)  
C14 (-00) KaaPon Nappularyhmä (pojat ja tytöt, -07-08)
D13 Keltaiset (-01) KaaPon Futiseskari (pojat ja tytöt, -09-10)
D13 Mustat (-01)  
D12 (-02)  Erityisnuorten Futisryhmä
   
E11 (-03)  
E10 (-04)  
F9   (-05)  
   
KaaPon Nappularyhmä (pojat ja tytöt, -07-08)  
KaaPon Futiseskari (pojat ja tytöt, -09-10)  
   
Erityisnuorten Futisryhmä  

Joukkueiden alisivustot

Joukkueiden yhteystiedot

Seuran johdon yhteystiedot

Miten voin liittyä joukkueeseen?

Yllä ovat linkit joukkueiden alisivustoille sekä yhteystietoihin. Ennen yhteydenottoa voit käydä tutustumassa oman ikäluokkasi joukkueen toimintaan ja ottaa tämän jälkeen yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan ja tarvittaessa myös joukkueenjohtajaan. Heidän kanssaan voit sopia, milloin menet joukkueen harjoituksiin tutustumaan joukkueeseen ja sen urheilulliseen toimintaan. Poikkeuksena toimii Futiseskari, johon ilmoittaudutaan täältä. Toimintaan voi vapaasti käydä tutustumassa muutaman kerran, jonka jälkeen voi päättää haluaako jatkaa vai ei ja maksaa ilmoittautumisen jälkeen lähetettävän laskun tai vaihtoehtoisesti ilmoittaa, että ei jatka toiminnassa mukana.

KaaPon joukkueiden toimintaan voi aina tutustua tietyn ajan ilman sitoumuksia. Seuran määrittelemä tutustumisaika ilmoitetaan aina erikseen, mutta se sijoittuu aina uuden ja vanhan kauden väliseen aikaan syys-lokakuussa. Kauden aikana tutustumisajasta tulee sopia joukkueen johdon (vastuuvalmentaja ja joukkueenjohtaja) kanssa.

Mitä toiminta KaaPossa maksaa?

Jokainen seuran pelaaja maksaa seuralle toimintamaksun. Tämän lisäksi pelaajat maksavat lajiliiton lisenssin ja vakuutuksen sekä joukkueen omasta toiminnasta  (pl. Futiseskari) aiheutuvat kulut, kuten turnausmatkat, varusteet yms. Joukkueiden omista maksuista kertoo tarkemmin joukkueenjohtaja.

Alla eriteltynä eri ikäluokkien toimintamaksut, toimintamaksun sisällöt, esimerkit joukkueen omien maksujen sisällöstä sekä Pelipassien (lajiliiton lisenssi) ja vakuutusten hinnat. Toimintamaksu on voimassa aina yhden toimintakauden (1.11. - 31.10.). Maksujen muuttumisesta kesken kauden (esim. seuraan liittyville tai seurasta lähteville) on ohjeistus alempana. Pelipassi- ja vakuutuskausista sekä niiden sisällöistä löydät lisätietoa alempaa löytyvästä linkistä.

Seuran toimintamaksu

Pelaajan toimintamaksu määräytyy ikäluokkakohtaisesti:
• Futiseskari 09-10 120 €
• Nappulat 07-08 150 €
• F8-195 €
• F9- 225 €
• E10- 255 €
• E11- 285 €
• D-A-juniorit 395 €
• Aikuisten harrastejoukkueet 40 €

Toimintamaksu on joukkuekohtainen (esim. -01 syntynyt pelaa -99 syntyneissä --> toimintamaksu 395 €)

Tämän lisäksi pelaaja maksaa Pelipassin ja vakuutuksensa.

Toimintamaksusta myönnettävä sisaralennus on 10 % ikäluokan varsinaisesta toimintamaksusta. Sisaralennus myönnetään perheen nuorimmille lapsille, vanhin maksaa aina täyden toimintamaksun.

Seuran toimintamaksu sisältää: (2014)
• vastuuvalmentajan korvauksen
• valmentajien varusteet
• peliasun (paita, shortsit ja sukat)
• sarjamaksut (piirin ja liiton sarjat)
• seuran jäsenmaksun
• kausijulkaisun kustannukset
• toimihenkilöiden (valmentajat, huoltajat, jj:t jne.) koulutukset
• pelaajakoulutus- ja taitokilpailukulut osittain
• maalivahtivalmennuksen 1-2 krt / viikossa (E10 ?)
• pelaajien testauksen 2 krt vuodessa
• oikeuden seuran neuvottelemiin yhteistyösopimuksiin ja jäsenetuihin
• toimistomaksun (toiminnanjohtajan ja valm.päällikön palvelut)

Toimintamaksun lisäksi pelaajan maksettavaksi tulevat mm. seuraavat kustannukset:
• lisenssi ja vakuutus (pelaajakohtainen)
• turnaukset (joukkuekohtainen)
• muut varusteet (joukkuekohtainen)
• erotuomarikulut (joukkuekohtainen)
• harjoittelutilamaksut esim. kht tai halli (joukkuekohtainen)

Pelipassit ja pelipassivakuutukset 2014

Toimintamaksujen muuttuminen kauden aikana (esim. kesken kauden seuraan liittyville)
Toimintamaksu vapaan siirtoajan ensimmäinen päivä - kesäkuun viimeinen päivä = koko kauden toimintamaksu + Pelipassi ja vakuutus.

Toimintamaksu heinäkuun ensimmäinen päivä-vapaan siirtoajan viimeinen päivä = puolen kauden toimintamaksu + Pelipassi ja vakuutus.

Mikäli pelaaja siirtyy pois seurasta kesken kauden, ei maksettuja toimintamaksuja palauteta. Mikäli pelaaja siirtyy pois seurasta toimintamaksujen ensimmäisen ja toisen erän maksupäivien välillä, ei ensimmäisen erän maksua palauteta eikä toista erää laskuteta.
Seura pidättää itselleen oikeuden käsitellä kesken kauden seurasta lähtevien tai seuraan liittyvien pelaajien toimintamaksujen suuruudesta tapauskohtaisesti, mikäli tähän ilmenee painavia syitä ja jotta mahdollisten väärinkäytösten mahdollisuus minimoitaisiin.

Joukkueen tulee ennen toiminnan aloittamista ensimmäisessä vanhempainpalaverissa sopia joukkueen kuukausi- tms. maksujen maksamisesta tai palauttamisesta pelaajan lopettaessa tai siirtyessä toiseen seuraan kesken kauden. Ohjeistuksena on, että pelaaja maksaa maksut siltä ajalta kun tämä on ollut mukana toiminnassa.

Edustusoikeuden muutos

Mikäli päätät liittyä KaaPon oman ikäliuokkasi joukkueeseen mutta olet pelannut jalkapalloa aikaisemmin jossain toisessa seurassa, tulee sinun tehdä edustusoikeuden muutos. Tällöin pelioikeutesi siirtyvät KaaPoon ja olet virallisesti oikeutettu pelaamaan joukkueesi riveissä virallisissa otteluissa.

Ohjeet siirron aloittamiseen löydät täältä. Tarvittaessa saat apua joukkueenjohtajalta tai seuran toiminnanjohtajalta.

Siirroista joutuu usein maksamaan myös piirin tai liiton perimän siirron rekisteröintimaksun. Tähän maksuun seurat eivät voi vaikuttaa. Siirtojen hinnat löydät täältä.

Lisätietoja?

Lisätietoja seuran toiminnasta saat joukkueiden toimijoiden lisäksi seuran toiminnanjohtaja Kim Ekroosilta, 040 847 8519 - kim.ekroos@kaapo.fi.

Syvemmin seuran toimintaan voit perehtyä myös tutustumalla seuran Valmennuslinjaan ja Käsikirjaan.

 

Tervetuloa KaaPoon!

 

 

 

 

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6