Stadium ja Adidas jatkavat KaaPon yhteistyökumppaneina
Julkaistu: 12.09.2014 00.00

Stadium ja Adidas jatkavat KaaPon yhteistyökumppaneina

Kaarinan Pojat ja Stadium jatkavat nyt jo neljä vuotta jatkunutta yhteistyötään myös ainakin seuraavat neljä vuotta, sillä osapuolet solmivat kauden 2018 loppuun saakka kestävän jatkosopimuksen. Stadium on siis jatkossakin KaaPon virallinen urheilutavarantoimittaja. Virallisena merkkitavarantoimittajana jatkaa niin ikään jo pitkään KaaPon vaatettanut saksalainen Adidas.

- Olemme nyt syntyneeseen jatkosopimukseen todella tyytyväisiä, sillä kumppanuutemme on kehittynyt koko ajan aina vain positiivisempaan suuntaan ja jatkammekin sitä todella hyvillä mielin. Nyt solmittu sopimus on varmasti kummallekin osapuolelle erittäin merkittävä ja uskonkin, että sopimus on osaltaan vahvasti tukemassa KaaPon kehittymistä seurana ja auttaa meitä kohti tavoitteitamme. Stadium myös selvästi halusi jatkaa sopimusta kanssamme entistä paremmin ehdoin, joten olemme selvästi onnistuneet strategiamme mukaisesti olemaan tunnettu ja luotettava kumppani, toteaa silmin nähden tyytyväinen toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Sopimuksen myötä Stadiumin ja Adidaksen logot tulevat näkymään KaaPon yhteydessä entistä vahvemmin ja muun muassa seuran varustemallistoa pyritään kehittämään jatkossa entistä toimivammaksi. Läheisin linkki Stadiumiin on jatkossakin Myllyn myymälässä toimiva Team Sales ja sen asiantunteva henkilökunta.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6