Julkaistu: 26.09.2014 00.00

KaaPo perustaa pojat D12 harrastejoukkueen

Harrastejalkapalloa 2003 – syntyneille pojille

Kaarinan Pojat perustaa uuden harrastetason joukkueen 2003 syntyneille pojille. Joukkue on osa KaaPon ja KaaNan seuratuki-hanketta. Harrastejoukkue toimii jo nyt toiminnassa olevan kilpajoukkueen rinnalla omana itsenäisenä joukkueenaan, joka tarjoaa mahdollisuuden jatkaa jalkapalloharrastusta KaaPossa myös kevyemmällä panostuksella.

  • Joukkueen valmennuksesta vastaa Veli-Pekka Lindroos.
  • Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa.
  • Harjoituspaikkoina toimivat Kaarinan jalkapallonurmet, Vapari sekä koulujen salit.
  • Joukkue pelaa kesäkaudella piirin 9v9 tai 7v7 sarjaa pelaajamäärästä riippuen.
  • Seuran toimintamaksu / pelaaja on 150 euroa / kausi (sis. pelipaidan, shortsit, sukat, vastuuvalmentajan korvauksen, sarjamaksun, seuran jäsenmaksun ja kausijulkaisun kulut).
  • Seuran toimintamaksun lisäksi pelaajan maksettavaksi tulevat Pelipassi (lajiliiton lisenssi), mahdollinen vakuutus ja muut varusteet, tuomarimaksut ja mahdolliset kenttämaksut. Kauden kokonaiskustannukset (ilman tukijoita, talkoita yms) noin 300 – 400 euroa / pelaaja.

Joukkue aloittaa toimintansa maanantaina 6.10.2014 klo 17.00 Keskurin KHT:lla (Erotuomarinkatu 6, Kaarina) lokakuun kestävällä tutustumisajalla. Lokakuun jälkeen päätetään pelaajamäärän mukaan, jatketaanko joukkueen toimintaa.

Lisätiedot ja tiedustelut: vastuuvalmentaja Veli-Pekka Lindroos, veli-pekka.lindroos@elisanet.fi - 0400 760 647 sekä toiminnanjohtaja Kim Ekroos, kim.ekroos@kaapo.fi – 040 847 8519

Ilmoittautuminen

Kaarinan Pojat ry (KaaPo) on vuonna 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on yhteistyössä muiden kaarinalaisten seurojen kanssa olla vahva kasvattajaseura, joka toiminnallaan vie osaltaan jalkapallon asemaa eteenpäin asettamiensa periaatteiden mukaisesti.

Seura pyrkii ikään ja tavoitteisiin katsomatta luomaan kaikille tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa lajia tasoaan vastaavassa ryhmässä. Seuran tärkein urheilullinen tavoite on kasvattaa pelaajia ja valmentajia paitsi seuran omiin edustusjoukkueisiin, myös kansalliselle ja kansainväliselle huipulle.

Seura pyrkii niin urheilullisella kuin oheistoiminnallaan ja toimintatavoillaan olemaan kaarinalaisia yhdistävä tekijä ja olemaan Kaarinan kaupungille, sen asukkaille ja yrityksille yksi tärkeimmistä kaarinalaisuuden ilmentymistä.

KaaPon joukkueissa pelaa kaudella 2014 lähes 500 lasta, nuorta ja aikuista ja juuri sinä olet tervetullut mukaan tuohon ryhmään

Tervetuloa KaaPoon!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6