Tili-Koivu jatkaa KaaPon kumppanina
Julkaistu: 16.10.2014 00.00

Tili-Koivu jatkaa KaaPon kumppanina

Kaarinan Poikien pitkäaikainen yhteistyökumppani, Tili-Koivu on mukana KaaPon matkassa myös kaudella 2015, kun osapuolet sopivat kumppanuuden jatkosta myös tulevalla sesongilla.

- Tili-Koivu on meille merkittävä kumppani jo usean vuoden ajalta ja olemmekin iloisia ja ylpeitä, että yritys oli halukas jatkamaan yhteistyötä kanssamme. Taloudellisesti haastavina aikoina yrityksetkin miettivät tarkkaan tukieurojensa kohdetta, joten tämäkin sopimus on jälleen osoitus siitä, että työtämme arvostetaan ja kumppanuuteen ollaan molemmin puolin tyytyväisiä, kertoo tyytyväinen toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Tili-Koivu Oy on perinteikäs turkulainen tilitoimisto, joka on toiminut jo lähes 50 vuotta palvellen asiakkaitaan nykyaikaisilla taloushallintopalveluilla ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa www.tili-koivu.fi.

Muista nykyisistä pääyhteistyökumppaneista KaaPon mukana myös kaudella 2015 ovat Tili-Koivun lisäksi Aktia, Maininki Oy Kiinteistöpalveut, Naficon Oy, Mainostoimisto Magia, Stadium ja Adidas. Muiden nykyisten kumppaneiden kanssa neuvottut ovat vielä kesken.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6