Roope Läpisen kipparoima Suomi kukisti Montenegron
Julkaistu: 28.08.2015 00.00

Roope Läpisen kipparoima Suomi kukisti Montenegron

Kaarinan Keskuskentällä nähtiin ja koettiin torstai-iltana upea tapahtuma, kun Suomen alle 18-vuotiaat kohtasivat maaottelussa Montenegron. Säätä myöden kaikki sujui Keskurin illassa erinomaisesti, sillä Suomi hoiti osuutensa kentällä tyylikkäästi viemällä voiton numeroin 3-0 ja KaaPo puolestaan kentän ulkopuolella vähintään yhtä tyylikkäästi. Eri joukkueet aina Velmeri Junnufutis-ryhmästä A-poikiin sekä kymmenet vapaaehtoiset olivat mukana järjestämässä jälleen runsaasti kiitosta saanutta tapahtumaa.

Benjamin Källman toimitti pallon kahdesti Montenegron maaliin

KaaPon puolesta järjestelyistä vastannut toiminnanjohtaja Kim Ekroos huokui tyytyväisyyttä ja oli iloinen hienosta jalkapalloillasta.

- Ottelu päättyi Suomen voittoon, yleisö viihtyi, kaikki sujui järjestelyiden puolesta hienosti ja sadekin alkoi vasta, kun tapahtuma oli saatu purettua. Ottelun valmistelut on aloitettu kesän alussa ja oli hienoa nähdä, että monen eri henkilön työpanos palkittiin onnistuneella tapahtumalla, josta saimme liitoltakin kosolti kiitosta. Olo on tyytyväinen, sillä nämä tapahtumat ovat aina isoja ponnistuksia, jotka eivät olisi mahdollisia ilman huikeita vapaaehtoisiamme. Lakki päästä, syvä kumarrus ja sydämelliset kiitokset!

Onnistunutta tapahtumaa oli paikan päällä todistamassa 688 henkilöä, joten Keskurin lehtereillä oli hienosti väkeä. Runsas väkijoukko pääsi samalla seuraamaan Kaarinan oman pojan, nykyään TPS:aa edustavan Roope Läpisen otteita sinivalkoisessa edustusasussa. Joukkuetta luotsaava entinen A-maajoukkuepelaaja Jarkko Wiss osoitti pelisilmän olevan tallella nimeämällä KaaPo-kasvatti Läpisen joukkueen kapteeniksi.

Kuvassa kapteeni Läpinen sekä avausmaalin tekijä Mikael Soisalo

- Maaottelut ovat aina hienoja tapahtumia, mutta erityisen hienon tästä ottelusta teki se, kun saimme nähdä oman kasvattimme johtavan joukkueen taistoon kapteeninnauha käsivarressaan. Toivon mukaan katsomossa ottelua seuranneet KaaPo-junnut ottivat mallia Roopen esityksestä ja ovat tulevaisuudessa itse samassa tilanteessa, Ekroos pohtii.

KaaPo onnittelee tuplavoiton ottanutta joukkuetta hienosta esityksestä ja kiittää yleisöä ja ottelun KaaPolle myöntänyttä Palloliittoa kunniasta - me olemme aina valmiina, joten tervetuloa Keskurille myös tulevaisuudessa!

Ottelun tilastot, kokoonpanot sekä päävalmentaja Wissin mietteet löytyvät täältä.

KaaPon kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ottelusta julkaistavat kuvat on ottanut Tero Wester, www.facebook.com/TeroWesterPhotography.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6