Julkaistu: 05.10.2015 00.00

Edustusjoukkueen tilastot 2015

KaaPo päätti kautensa Kakkosessa lauantaina 3.10. pelattuun BK-otteluun, jossa kotijoukkue oli parempi musertavin 6-0 lukemin. Kaarinan ylpeys keräsi 27 ottelusta 24 pistettä, jotka eivät äärimmäisen tasaisessa Läntisessä lohkossa riittäneet jumbosijaa korkeammalle. Joukkue aloitti kauden kuitenkin mallikkaasti, kun seitsemään ensimmäiseen peliin mahtui vain yksi tappio ja kävipä sarjanousija myös lohkokärjessä. Kesäkuussa alkoi kuitenkin kierre, jota keltapaidat eivät kyenneet oikaisemaan ja lopulta lupaavat otteet eivät tasaisessa lohkossa riittäneet asetettuun tavoitteeseen, säilymiseen.

- Noin viittä ottelua, kuten kauden päättänyttä BK-ottelua lukuunottamatta joukkue pystyi haastamaan lohkon kaikki ryhmät tasapäisesti, mutta se viimeinen silaus jäi puuttumaan ja useat tiukat ottelut kääntyivät tappioksemme. Joukkue kuitenkin pyrki pelaamaan ja toteuttamaan pelitapaa ja jätti varmasti kaiken kentälle. Pitää kuitenkin muistaa, että joukkue lähti kauteen lähes muuttumattomana ja niukoin resurssein, joten kyllä joukkuetta pitää kiittää siitä, mitä se kauden aikana teki. Vielä tällä kertaa se ei valitettavasti riittänyt sarjapaikan uusimiseen. Kaksikymmentäseitsemän peliä eivät jätä selittelyille sijaa, näin pitkässä sarjassa mitään ei satu vahingossa. Pystyssä päin pystymme kuitenkin lähtemään äärimmäisen mielenkiintoiseen Kolmoseen, jossa olemme taas varmasti iskukykyisiä, arvioi toiminnanjohtaja Kim Ekroos mennyttä ja tulevaa kautta.

Tilastot paketoivat kauden 2015 ja samalla on oiva tilaisuus kiittää joukkueen lisäksi hienoa työtä tehnyttä taustaryhmää, johon kuuluivat päävalmentaja Timo Jalo, valmentaja Mikko Sirén, huoltaja Jukka Heikkonen ja joukkueenjohtajat Seppo Piiparinen ja Jussi Heikkonen.

KaaPo kiittää vielä kerran myös kaikkia kannattajiaan, tukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan kaudesta 2015 ja toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan KaaPon matkaan taas kaudella 2016!

Tilastot 2015

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6