Julkaistu: 15.11.2015 00.00

KaaPo julkisti uuden strategiansa

Kaarinan Pojat julkisti lauantaina 14.11. uuden strategiansa, joka ohjaa seuran toimintaa kohti vuotta 2020.

Seura on linjannut itselleen kovat tavoitteet ja on samalla tarkistanut arvojaan.

- Olemme tehneet ison työn, mutta nyt se varsinainen työ vasta alkaa. Kuten strategiaa esitellessäni sanoin, jalkautuminen ei tapahdu juhlapuheissa, vaan arjessa, jokapäiväisessä tekemisessä. Vaan tällä tavoin voimme saavuttaa tavoitteemme, jonka mukaan KaaPo on vuonna 2020 Suomen huipputason kasvattajaseura Suomen parhaalla osaamisella. Ja kaiken tekemisen tulee pohjautua arvoihimme, sillä se on se tapa, jolla haluamme menestyä, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Itse strategiaprosessi kesti puolitoista vuotta ja siihen on osallistettu seuran toimihenkilöitä myös seurajohdon ulkopuolelta. Vapaaehtoistoimijat ovatkin tuoneet työhön korvaamattoman näkökulman kentän tasolta.

- Emme nähneet mahdollisena sitä, että teemme johdossa strategian joka syötetään seuran väelle, Ekroos jatkaa. Nyt tehty strategia on yhteinen ja kaikille on annettu mahdollisuus osallistua sen luomiseen. Nyt on toteuttamisen aika ja meidän tulee vastata huutoomme. Lähdemme yhdessä kohti visiota ja unelmia, kohti vuotta 2020. Yhdessä, Ekroos linjaa.

KaaPon strategia ja arvot löydät tiivistelmän tältä sivulta. Sivun lopusta voi ladata myös pidemmän version, josta löytyvät myös kaikki toimenpiteet strategisten valintojen takaa.



Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6