Julkaistu: 25.11.2015 00.00

In Memoriam - Heikki Heikkilä

Seuramme perustajajäseniin kuulunut Heikki Heikkilä nukkui ikiuneen 30.10.2015. juuri ennen 70 ikävuoden täyttymistä.

Lyhytaikainen, mutta vaikea sairaus päätti Poikluoman pojista lähtöisin olleen entisen pitkäaikaisen seuramme pelaajan maallisen matkan.

Kaikki vanhemmat seuraihmiset muistavat Heikin tulisieluisena, mutta rehtinä KaaPo-hyökkääjänä, jonka temperamentti tuli esiin, koska hän antoi aina kentällä ollessaan kaikkensa seuran värien puolesta.

”Hessu” palkittiin kaikkiaan kolmena vuotena seuramme edustusjoukkueen parhaana pelaajana.

Kentän ulkopuolella, peliaikanaan lähinnä vasempana välihyökkääjänä tunnettu, Heikki oli rakastava isä joka aina huolehti lapsistaan ja myöhemmin lapsenlapsistaan aina voimavarojensa mukaan uhrautuen.

Elämässä Heikki ei päässyt yhtä helpolla kuin moni muu. Vaimo Anja kuoli syöpään 1975 lasten ollessa vielä pieniä ja sama tappava tauti koitui myös Heikin kohtaloksi.

Yksinhuoltajana hän kuitenkin kasvatti lapsensa yhteiskuntakelpoisiksi ihmisiksi ja huolehti loppuun saakka näiden hyvinvoinnista.

Elämänsä mittaisen työrupeamansa Heikki päätti Kaarinan kaupungin palveluksessa.

Eläkevuosistaan hän ei päässyt koskaan nauttimaan kunnolla, koska heti työuran jälkeen tullut aivoinfarkti vaikeutti mm. tiivistä kanssakäymistä entisten pelikaverien ja muiden ystävien kanssa.

Seuramme haluaa vilpittömästi kunnioittaa edesmenneen pelaajamme ja perustajajäsenen muistoa.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6