Julkaistu: 11.02.2016 00.00

KaaPolla vahva tukijaverkosto

Kaarinan ylpeys pääsee jälleen lähtemään uuteen kauteen vahvoilta jalansijoilta, sillä seuran laaja tukijaverkosto antaa seuralle hyvät edellytykset kehittää toimintaansa jälleen eteenpäin. Alkaneella kaudella mukana on monia tuttuja kumppaneita, mutta mukana on myös uusia yrityksiä jotka haluavat olla tukemassa KaaPon laadukasta toimintaa. Työ ei kuitenkaan ole ohi, vaan neuvotteluja käydään yhä niin "vanhojen" kuin uusien potentiaalisten kumppaneiden kanssa.

- Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että näinä haastavina aikoina yritykset näkevät meidät hyvänä ja luotettavana kumppanina ja näkevät tärkeäksi olla mukana meidän matkassamme, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Suuri osa KaaPon kumppaneista on ollut seuran tukena jo pitkään ja Ekroos näkeekin tämän olevan osoitus siitä, että myös seura on pystynyt vastaamaan yritysten odotuksiin yhteistyön toteutumisesta.

- Yritykset odottavat totta kai saavansa yhteistyön kautta yhä enemmän konkreettisia tuloksia, eikä perinteinen "logo rintaan"-malli ole enää pitkään aikaan ollut se tapa, jolla saadaan molempia osapuolia tyydyttävää ja hyödyttävää tulosta aikaan. Yhteistyön tulee olla vuorovaikutteista ja esimerkiksi sosiaalinen media on avannut uusia kanavia, joiden avulla pystymme tuomaan kumppanuuksiamme yhä vahvemmin esille.

Harrastamisen hinta ja etenkin sen nousu on ollut vahvasti esillä, eikä KaaPo ole tässä suhteessa poikkeus. Laadukas toiminta maksaa ja jotta toiminta olisi kaikkien ulottuvilla, kustannuksia pitää pystyä kattamaan muullakin kuin pelkästään vanhempien lompakoista tulevilla euroilla.

- Kumppanimme ovat meille äärimmäisen tärkeitä ja he kaikki tukevat todella, todella tärkeää toimintaa. Vaatimukset seuratoimintaa kohtaan ovat kasvaneet, olosuhteita tulee kehittää ja mikä tärkeintä, osaamisen kehittämiseen tulee panostaa. Ihmiset tätä toimintaa toteuttavat ja vievät eteenpäin, joten heihin ja heidän osaamisensa kehittämiseen me haluamme panostaa. Tässä työssä kumppaniemme tuki on korvaamatonta, Ekroos päättää.

Suurin osa seuran kumppanuuksista kaudelle 2016 on siis jo solmittu, mutta osa neuvotteluista on edelleen kesken ja luonnollisesti uusiakin kumppanuuksia kartoitetaan koko ajan. Alla esitellään KaaPon tämän hetkiset kumppanit.

Pääyhteistyökumppanit
Aktia
Stadium
ja Adidas
Metaplan Oy
Sairaala Neo
K-Supermarket Katariina
Tili-Koivu
Naficon Liitin Oy

Almaco
Kaarinan Apteekki

Maininki Kiinteistöpalvelut Oy

Yhteistyökumppanit
Pukkila
Mainostoimisto Magia
Nummen Pyörä
Respecta Oy
Oriflame / Sari Härmälä
Tuorlan Majatalo

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6