Julkaistu: 13.04.2016 00.00

Euro maalista - kampanja

KaaPon edustusjoukkueen kausi Kolmosessa on vanhentunut tätä kirjoitettaessa yhdeksän ottelun verran, ja vastustajan maalipuiden väliin on osuttu yhteensä 17 kertaa. Ehdit vielä mainosti mukaan Euro maalista – kampanjaan. Lue alta ohjeet ja lisätiedot, ja lähde mukaan!

Euro maalista-kampanjalla kerätään varoja Nauti Pelistä-Tukipoolin toimintaan. Haasteeseen tarttuneet sitoutuvat lahjoittamaan kauden jälkeen Tukipoolille euron per edustusjoukkueen Kaikkien aikojen Kolmosessa tekemä maali. Edustusjoukkue on edellisten viiden kauden aikana tehnyt keskimäärin 55 maalia per kausi, mutta edellisellä Kolmosen kaudella verkko heilui vastustajan päässä peräti 74 kertaa.

Tukipoolin pääasiallinen tehtävä on tukea vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusta KaaPossa maksamalla kausimaksun kokonaan tai osittain. Lisätietoja Tukipoolin toiminnasta löydätte täältä.

Mukaan pääset ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kaapo.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Euro maalista-kampanja 2016" ja viestiin oma nimesi, niin palaamme asiaan kauden jälkeen.

Tartu haasteeseen, ja ole mukana tekemässä hyvää!


Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6