Suomi jätti Islannin taakseen
Julkaistu: 21.09.2016 00.00

Suomi jätti Islannin taakseen

Alle 19-vuotiaiden tyttöjen EM-karsintaottelu Islannin ja Suomen välillä päättyi lopulta tässä ottelussa vierasjoukkueena pelanneen Suomen selkeään voittoon. Numerot piirtyivät Keskurin tulostaululle lopulta muotoon 0-3, joten Marianne Miettisen luotsaamat maajoukkueet eivät ole menettäneet Keskurin sametilla pistettäkään kolmessa Kaarinassa pelaamassaan ottelussa.

Myös kentän ulkopuolella tapahtuma sujui hienosti, ja hankalasta aloitusajankohdasta huolimatta lehtereillä ottelua seurasi 399 katsojaa.

- Vapaaehtoisemme tekivät jälleen kerrassaan upeaa työtä. Alueen valmistelu aloitettiin jo maanantaina, ja tiistaina aamupäivän aikana viimeisetkin asiat saatettiin kuntoon. Kenttähenkilökunta teki myös erinomaista työtä, ja se tärkein, eli kenttä olikin jälleen loistokunnossa. Kaarinan kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettu kampanja Unelmien liikuntakuukauden tiimoilta toi katsomoon 170 koululaista kolmesta eri koulusta, ja kun sääkin oli erinomainen, saimme yhdessä liiton henkilökunnan kanssa järjestettyä joukkueille arvoisensa tapahtuman. Joukkue hoiti puolestaan hommat kentällä niin ikään mallikkaasti, ja tulos kruunasikin hienon päivän, kertaa KaaPon toiminnanjohtaja Kim Ekroos ottelun antia.

Voitto vei Suomen puhtaalla pelillä lohkovoittajana jatkokarsintaan, jossa ratkotaan paikat Pohjois-Irlannissa kesällä 2017 pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Lisätietoja turnauksesta löydätte UEFAn sivuilta. Ottelun tilastot ja päävalmentaja Miettisen mietteet ottelusta löydätte puolestaan Palloliiton sivuilta.

KaaPo kiittää vielä Suomen Palloliittoa, Suomen joukkuetta, yleisöä ja etenkin huikeita vapaaehtoisiaan hienosta ottelutapahtumasta, ja toivottaa Suomelle menestystä jatkokarsinnassa!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6