Lippulaiva jatkaa Kivikosken komennossa
Julkaistu: 22.09.2016 00.00

Lippulaiva jatkaa Kivikosken komennossa

KaaPon lippulaivan kausi 2016 on vielä kesken, mutta taustalla on jo hyvän aikaa suunniteltu ja rakennettu kautta 2017. Edustusjoukkueen osalta tärkeimmät palaset ovat loksahtaneet hienolla tavalla paikoilleen, kun päävalmentaja Tomi Kivikoski piirsi puumerkkinsä 1+1-vuotiseen sopimukseen, saaden rinnalleen sapattivuodelta palaavan Mikko Sirénin.

Seuran johto on luonnollisesti erittäin tyytyväinen saadessaan edustusjoukkueensa valmennusryhmään todella tasokkaan kaksikon, joka tulee takuuvarmasti kehittämään joukkueen ja seuran toimintaa laajemminkin.

- Kivikoski ja Sirén muodostavat erinomaisen valmennuskaksikon, joten olemme syystäkin tyytyväisiä saadessamme lippulaivan peräsimeen tämän kalibeerin valmentajat. "Tomppa" on tehnyt hyvää työtä joukkueen peräsimessä, mutta on Veijo Wahlstenin ja Hannu Paatelon avusta huolimatta hoitanut tehtäväänsä pääsääntöisesti yksin. Joukkueen toiminnan kannalta onkin erinomaista, että "Siru" tekee paluun haalarihommiin, ottaen aiempaa laajemman tehtäväkentän hoitaakseen. Siru tulee edustusjoukkueen valmentajan roolin lisäksi huolehtimaan B- ja A-junioreiden talenttipelaajista ja toimimaan tärkeänä linkkinä juniori- ja edustusjoukkueiden ja niiden valmennusryhmien välillä. Kyseistä tointa meillä ei tällä hetkellä ole, joten Siru tulee todella tärkeään paikkaan organisaatiossamme, joka hänen myötään kehittyy entisestään, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Kivikosken ja Sirénin lisäksi valmennusryhmään kuuluu maalivahtivalmennuksen elävä legenda, Veli-Matti Vuorio, jonka vastuulla toki on seuran maalivahtivalmennus laajemminkin. Hienoa ja korvaamatonta työtä joukkueen johdossa tekevän isä-poika-kaksikko Jukka ja Jussi Heikkosen jatko on vielä auki, mutta heidät pyritään ehdottomasti pitämään mukana myös jatkossa.

Joukkueella on kausi vielä kesken, ja menestys cup-kilpailuissa määrittää sen lopullisen pituuden, ja samalla myös uuden kauden aloitusajankohdan.

- Meillä on tosiaan vielä Kolmosen viimeisen kierroksen lisäksi kaksi rautaa tulessa, eli Respect Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu Åbo IFK:ta vastaan, ja Errea Piiricupin välieräottelu Piikkiön Palloseuraa vastaan. Näiden otteluiden tulokset määrittävät kauden lopullisen pituuden, ja samalla sitten uuden kauden alun. Joka tapauksessa uusi kausi aloitetaan perinteisellä infotilaisuudella, ja sorvin ääreen pelaajat palannevat marraskuussa, mutta cup-ottelut, ja luonnollisesti valmennusryhmä lopullisesti määrittävät koska ryhmä harjoituskentälle palaa. Loppukauden aikana käymme myös alustavia keskusteluja pelaajien kanssa jatkosta, ja näitä Tomppa on jo jonkin verran käynytkin. Jo pelkästään työ- ja opiskelukuviot tuonevat jonkin verran muutoksia joukkueen kokoonpanoon, ja samalla taas meiltä kasvaa A-junioreista ulos erinomainen ja laaja 96-syntyneiden ikäluokka. Uskonkin, että tulemme kokoamaan erinomaisen valmennusryhmämme johdolla myös ensi kaudelle laadukkaan ja kaarinalaisen ryhmän, Ekroos päättää.

Joukkueen kokoamista ja valmistautumista uuteen kauteen seurataan tuttuun tapaan seuran sähköisissä viestintäkanavissa, joten pysy kanavalla ja keltapaitojen matkassa myös kaudella 2017!


Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6