Edustusjoukkueen tilastot ja yhteenveto kaudesta 2016
Julkaistu: 21.10.2016 00.00

Edustusjoukkueen tilastot ja yhteenveto kaudesta 2016

KaaPon kausi 2016 päättyi 16.10. kirvelevään finaalitappioon TPK:ta vastaan. Samalla kyseinen Errea Piiricupin finaali toi Kaarinan ylpeyden lippulaivalle ansaitun tauon lähes 12 kuukauden puurtamisen jälkeen.

Ensimmäistä kauttaan edustusjoukkuetta valmentanut Tomi Kivikoski niputtaa kautta, joka toi lopulta kakkossijat Kolmosessa ja Errea Piiricupissa, sekä hyviä esityksiä niin Suomen Cupissa, kuin Suomen Regions´ Cupissakin.

- Aloitimme harjoittelun marraskuun 2015 alussa, ja harjoittelimme seitsemän viikon jakson ennen joulutaukoa. Tämä harjoittelu tapahtui vielä suht pienellä ryhmällä, mutta tämä oli toki etukäteen sovittujen poissaolojen johdosta osin tiedossakin. Toinen seitsemän viikon jakso harjoittelussa oli vuoden vaihteesta viikon 8 hiihtolomaan jolloin mukaan tuli harjoitusotteluitakin säännöllisesti, ja lopulta keväällä ennen sarjan alkua myös Cup-kilpailujen alkukierroksia, kertaa Kivikoski menneen kauden alkupuolta.

Itse kausi Kaikkien Aikojen Kolmosessa lähti KaaPolta yskähdellen käyntiin, sillä neljän ensimmäisen ottelun jälkeen plakkarissa oli yhden voiton seurana peräti kolme tappiota. Kivikosken mukaan nuori ryhmä ei kuitenkaan painanut haastavasta alusta huolimatta päätään pensaaseen.

- Sarjamme alkoi tosiaan voitolla mutta sen jälkeen tuli kolmen ottelun tappioputki. Missään vaiheessa emme lannistuneet, vaan uskoimme omaan tapaamme pelata, emmekä muuttaneetkaan oikeastaan mitään. Iso tavoite koko kaudella onkin ollut positiivinen ilmapiiri, mikä näkyikin tämän tuloksellisesti heikon jaksonkin aikana vahvana. Voittojakin alkoi sitten tulemaan ja tavoitimme sarjan kärkeä piste pisteeltä. Valitettavasti syksyn aikana tuli valitettavia loukkaantumisia, joiden lisäksi myös pelaajien työ- ja opiskelukuviot haittasivat paitsi pelaamistamme, myös erityisesti harjoitteluamme. Ymmärrettävää tämä toki on, sillä koska tämä on pelaajille vain harrastus, niin myös muut asiat painavat vaakakupissa, kun valitaan mihin minäkin iltana panostetaan.

Jos kevätkierros lähti nihkeästi käyntiin, oli startti syyssesongille toista maata. Kokoonpanohaasteet alkoivat iltojen pimetessä kuitenkin näkymään, ja muutama tappio suisti kaarinalaisen nousujunan lopullisesti raiteiltaan.

- Aloitimme vielä syyskierroksen todella vahvasti, mutta syksyn edetessä edellä mainitut asiat vaikuttivat varmasti pelaamiseemme ja kokoonpanomme vaihtuikin ottelusta toiseen. Syyskierroksen loppupuolella myös hävisimme pari ottelua sekavien esitysten jälkeen, ja lopulta emme päässeet Peimerin ohi, vaan jäimme sarjan voittajasta niukasti komen pisteen päähän. Toki syksyllä jossain otteluissa, kun kaikki loksahti kohdilleen, mätkimme maaleja oikein urakalla ja samaan aikaan puolustimme myös todella hyvin. Kaiken kaikkiaan saimme pelimme näyttämään sellaiselta kuin mitä harjoittelimme ja puhuimmekin. Läpi koko kauden onnistuimme pitämään ilmapiirin mielestäni hyvänä ja se oli varmasti yksi vahvuus meidän kauden menestyksekkäässä läpiviemisessä. Alkuperäisenä isona ajatuksenakin se oli sellainen voimavara johon ajattelin että on hyvä tukeutua. Uudet nuoret pelaajat toivat alusta asti energiaa joukkoomme ja edelliskausien KaaPolaisetkin olivat tosi tärkeitä palasia joukkueessamme. Jos jotain saa toivoa, ja vaikka kyseessä on harrastus ja sen me kaikki
hyväksymme, niin pienikin lisäys sitoutumiseen voisi olla se puuttuva 3-6 pistettä koko kaudessa.

Yhtä kaikki, kokonaisuudessasn kaudesta jäi ihan hyvä maku, sanoisinko kouluarvosanana 8,5, mutta samaan aikaan jäi myös valtavasti nälkää ensi kauteen. Joukkueessa oli paljon hienoja pelaajia, paljon taitoa ja henkilökohtaista osaamista. Joukkueella on upean hieno huoltaja sekä joukkueenjohtaja ja mukavaa on todeta, että KaaPossa hoidetaan sataprosenttisesti ne asiat mitkä luvataankin hoitaa. Kaarinassa on Turun alueen hyväkuntoisimmat kentät ja oma pukukoppikin on hieno asia. Ei siis ole syytä valittaa, summaa "Tomppa" mennyttä kautta.

Nyt keltapaitojen koppi on hiljentynyt, mutta kauaa ei hiljaisuus jatku, sillä tositoimiin ryhmä palaa jo 7.11. perinteisen aloitusinfon merkeissä.

- Nyt tosiaan huilataan muutama viikko ennen uuden kauden alkua. Tuleva Kolmonen on Turun ja Satakunnan piirien yhdistymisen myötä todennäköisesti vielä tätäkin kautta tasokkaampi, joten mielenkiinnolla lähdemme uuteen kauteen. On myös hienoa, että pääsemme siihen vahvistunein joukoin, kun Sirenin Mikko tulee avuksi päivittäiseen tekemiseen, ollen hyvä lisä joukkoomme. Kohta mennään taas, Kivikoski päättää.

Kaarinan ylpeys kiittää vielä kerran kannattajiaan, tukijoitaan, kumppaneitaan ja ystäviään kaudesta 2016. Tie Keskurille on avoinna myös tulevalla kaudella, joten ole mukana myös kaudella 2017!

Edustusjoukkueen mennyttä kautta voi vielä tarkastella perinteisen tilastopaketin kautta!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6