Lippulaivan kausi on alkanut!
Julkaistu: 11.11.2016 00.00

Lippulaivan kausi on alkanut!

Kakkossijojen täytteinen kausi 2016 on jo historiaa, ja Kaarinan ylpeyden valmistautuminen mielenkiintoiseen kauteen 2017 on alkanut. Startti suoritettiin perinteisellä aloitusinfolla maanantaina 7.11. ja harjoituksiin ryhmä palasi keskiviikkona 9.11. Ensimmäinen viikko mennään vielä rauhallisesti, mutta viikosta 46 lähtien keltapaidat hikoilevat Tomi Kivikosken ja Mikko Sirénin komennuksessa viitisen viikkoa ennen joulutaukoa neljästi viikossa.

- Tauko on nyt ohi, ja aloitamme valmistautumisen uuteen kauteen. Tavoitteenamme on valmistaa joukkue harjoituskauden aikana niin fyysisesti kuin teknisesti ja taktisesti, ja sitouttaa pelaajat kokonaisuuteen niin, että kentällä nähdään vahvan KaaPolaisen identiteetin omaava ryhmä. Sitoutumista todella tarvitaan, sillä vaikka tämä on pelaajille harrastus, pyrimme kaikessa tekemisessämme, niin harjoituksissa kuin otteluissakin, suoriutumaan mahdollisimman hyvin. Viime kauden lopun poissaolot aiheuttivat haasteita paitsi pelaamiseemme, myös ennen kaikkea harjoitteluumme, emmekä saaneet koneestamme lopulta ihan kaikkea irti. Ja jos viime kaudella pelattiin "Kaikkien aikojen Kolmosta", ei tulevan kauden sarja ainakaan huonompitasoinen tule olemaan, pohtii edustusjoukkueen vastuuvalmentajana toista kauttaan aloittava Tomi Kivikoski.

Valmennusjohto on kartoittanut pelaajatilannetta jo kauden lopulla, ja nyt harjoitusten alettua joukkueen kokoaminen varsinaisesti alkaa. Joukkueesta tullee lähtemään muutamia pelaajia, mutta toisaalta taas omista junioreista nousee edustukseen pelaajia ja myös seuran ulkopuolelta on ollut kiinnostusta keltaista paitaa kohtaan.

- Tavoitteena on koota jälleen 20-30 sitoutuneen pelaajan rinki. Seura ei pääse pullistelemaan muhkeilla resursseilla, mutta olosuhteet ja valmennus ovat huippuluokkaa, unohtamatta joukkueen kivikovaa taustaryhmää, eli huollosta ja joukkueenjohdosta vastaavia Heikkosia. Pidämme taatusti sen, minkä lupaamme ja pidämme pelaajista niin hyvää huolta kuin resursseillamme on mahdollista. Pyrimme myös löytämään viime kauden tapaan yhteistyöseuran tai -seuroja, jotta pystymme tarjoamaan laajalle ringille pelipaikan, mikäli sitä ei edustuksesta aina riittävästi löydy. A-junioreistamme kasvoi ulos laadukas 96-syntyneiden ikäluokka, ja heille kaikille on tarjottu mahdollisuutta liittyä edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Toivottavasti mahdollisimman moni mahdollisuuteen myös tarttuu, mutta kaikille ei todennäköisesti ole välittömästi tarjolla isoa roolia. Tämän takia on tärkeää, että pystymme järjestämään peliaikaa tarvittaessa muualta, mutta pitämään pelaajan ja KaaPon siteen kuitenkin ehjänä. Toivottavasti löydämmekin hyvän kumppaniseuran tai -seuroja, kertoo puolestaan seuran toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Edustusjoukkue tulee erittäin mielenkiintoisen Länsi-Suomen Kolmosen, jonka joukkueet löydät täältä, lisäksi osallistumaan ainakin Suomen Regions´ Cupiin, ja hyvin todennäköisesti myös syksyllä alkavaan, kauden 2018 Respect Suomen Cupiin. Näillä näkymin piiricup jää siis joukkueen ohjelmasta pois.

Joukkueen kokoaminen siis alkaa marraskuun aikana, ja pelaajatilanteesta tullaankin tiedottamaan pikapuoliin lisää. Pysy siis keltapaitojen kanavalla ja mukana kaudella 2017!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6