Jalkapallo-Säätiön avustuspäätökset vuodelle 2017
Julkaistu: 11.01.2017 00.00

Jalkapallo-Säätiön avustuspäätökset vuodelle 2017

Jalkapallo-Säätiön hallitus kokoontui joulukuussa ja päätti avustuksista vuodelle 2017. Ennen joulua tulleet iloiset uutiset kertoivat KaaPon saaneen tukea kahteen kohteeseen, sillä Säätiö avustaa Kaarinan ylpeyttä yhteensä 1000 eurolla. Summasta puolet on osoitettu tyttöjen aluejoukkuetoiminnan kulujen kattamiseen, ja toinen puolikas seuran 60-vuotishistoriikin kustannuksiin.

Tuki otettiin seurassa luonnollisesti ilolla vastaan, etenkin kun kumpikin seuran hakemuksista tuotti tulosta.

- Tuki pelaajakehitykseen on erittäin arvokasta, sillä pyrimme mahdollisuuksien mukaan vastaamaan pelaajakoulutuskuluista, jotta pelaajien taloudellinen taakka ei kasvaisi liian suureksi. Pelaajakoulutustapahtumia on kauden aikana useita, ja niihin valitaan pääsääntöisesti samoja, ikäluokan lahjakkaimpia pelaajia, joten on vähintäänkin kohtuullista, että niihin valittavia pelaajia tuetaan. Toisaalta tämä tuki edesauttaa myös nuorempia, sillä tuen ansiosta seuralla on hieman enemmän resursseja avustaa joukkueita myös Huuhkaja- ja Helmari-päivien kustannuksien kattamisessa.
Pelaajakoulutuksen lisäksi näemme erittäin tärkeänä, että saamme kirjattua tämän hienon seuran historiaa kansien väliin vielä, kun seuran perustaneet herrasmiehet ovat keskuudessamme siitä kertomassa. Seura täyttää ensi vuonna 60 vuotta, joten on jo korkea aika tallentaa seuran pitkää taivalta jälkipolvien iloksi. Lisäksi projekti edesauttaa historian kirjaamista tulevaisuudessa, kun ensimmäiset kuusi vuosikymmentä on jo tallennettu.

Olemme todella iloisia ja tyytyväisiä saamastamme tuesta, josta haluammekin kiittää lämpimästi Jalkapallo-Säätiötä. Tuhat euroa on iso raha, josta on meille paljon iloa, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Jalkapallo-Säätiö jakoi avustuksia yhteensä 28 000 euroa, painotuksen ollessa tällä kerralla erityisesti vähävaraisten ja syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten toiminnan tukemisessa. Seurojen ja muiden instanssien lisäksi tukea myönnettiinkin myös 18 perheelle.

Kaikki avustuksen saajat ja avustuskriteeri löydät Palloliiton sivuilta.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6