KaaPon joukkue rakentuu hyvää vauhtia
Julkaistu: 21.02.2017 00.00

KaaPon joukkue rakentuu hyvää vauhtia

Kaarinan ylpeys rakentuu hyvää vauhtia kautta 2017 kohden, kun ryhmä täydentyi viidellä uudella pelaajalla Teemu Tuomisen (kuvassa), Peetu Savolaisen, Jussi Luotosen, Tempo Hopsun ja Joona Jussilan kirjoitettua nimensä kauden 2017 kattaviin pelaajasopimuksiin.

Viime kauden lopulla vaihto-opintojen pariin suunnannut 23-vuotias Tuominen, joukkueen konkariosastoon kuuluva, 31-vuotias Luotonen, sekä KaaPon maineikasta 96-ikäluokkaa edustava, A-nuorista edustukseen nouseva Peetu Savolainen ovat KaaPolaisille jo tuttuja hahmoja, kuten on toki myös SalPasta keltapaitaan palaava Tempo Hopsu, 26. Ryhmän ainoa täysin uusi pelaaja on Åbo IFK:sta siirtyvä Joona Jussila, vaikka hänelläkin on veljensä Jani Jussilan kautta vankka KaaPo-kytkös.

KaaPo-luotsi Tomi Kivikoski on mielissään uusista sopimuksista ja on hyvin tyytyväinen tapaan, jolla edustusjoukkueen rakentaminen on edennyt.

- On erittäin hieno asia, että kokeneet KaaPolaiset Teemu ja Jussi jatkavat joukkueessa tuoden ryhmään jatkuvuutta, ja että oma juniori Peetu liittyy nyt edustusjoukkueeseen sopimuspelaajana. Otteluitahan nuorella miehellä on jo Kolmosesta ja Kakkosestakin saakka, mutta nyt hän on siis ensimmäistä vuotta varsinaisena sopimuspelaajana mukana, tuoden paljon taitoa keskikentälle. Teemu pelasi viime vuonna hienon kauden ja oli tärkeä osa joukkueen puolustuslinjaa, kun Jussi taas tuo kokemuksellaan ja pelikäsityksellään hyvää vaihtoehtoa hyökkäyspelaamiseen. Kaarinalaisille jo kahdelta kaudelta tuttu Tempo Hopsu tuo puolestaan paljon taitoa ja pelikäsitystä keskikenttämme keskustaan, ja uskonkin hänen nousevaan yhtä tärkeään rooliin, jossa mies oli KaaPossa kausilla 2014 ja -15.

Uutena pelaajan ryhmään siirtyvä Joona Jussila siirtyy Keskurille Åbo IFK:sta, jonka riveissä 23-vuotias vammoista kärsinyt TPS-kasvatti on luutinut niin Kakkosessa kuin Kolmosessakin jo neljän kauden ajan.

- Joona vahvistaa varmasti puolustuslinjaamme hyvin peliä avaavana topparina, ja hän tuo myös jämäkkyyttä kaksinkamppailuihin. Kaikki uudet sopimuspelaajat lisäävät entisestään tervettä kilpailua pelipaikoista, mikä on näkynyt hyvin myös harjoituskentällä. Kaiken kaikkiaan tilanteeseen ei voi olla kun tyytyväinen - tärkeitä pelaajia viime kausilta on saatu pidettyä meillä, ja KaaPo on selvästi kiinnostava vaihtoehto myös uusille pelaajille. Oman rungon ympärille olemmekin saaneet hyviä uusia pelaajia taas tällekin kaudelle, Kivikoski iloitsee.

KaaPolla on tällä hetkellä sopimuspelaaja 21, joiden lisäksi ryhmän mukana harjoittelee niin uusia kuin vanhojakin kasvoja, joista ainakin osa tulee varmasti kantamaan KaaPon paitaa tulevalla kaudella. Uusien sopimusten vastapainoksi KaaPo on kokenut myös muutamia menetyksiä, sillä jo aiemmin varmistuneiden lähtijöiden (Janne Tuominen, Jesse Saarinen, Jami Hannuniemi) lisäksi keltapaidat taakseen jättää SC Wolvesiin siirtyvä Patri Filatoff, Arttu Mäki-Arvela, sekä Jussi-Pekka Piiparinen. KaaPo kiittää herroja ajastaan KaaPossa ja toivottaa kaikkea hyvää uusiin haasteisiin. Erityiskiitokset lähtevät koko uransa KaaPoa edustaneelle, seuran koko junioriputken läpi käyneelle "Juska" Piipariselle - kiitos!


Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6