Yhdessä rasismia vastaan!
Julkaistu: 04.03.2017 00.00

Yhdessä rasismia vastaan!

Kaarinan Pojat näyttää yhdessä yhteistyökumppaninsa Tili-Koivun kanssa kaudella 2017 tietä suvaitsevaisuudelle. Edustusjoukkue kantaa kotipaidoissaan merkittävää symbolia ja näyttää konkreettisesti rasismille punaista korttia.

- KaaPo haluaa olla edistämässä suvaitsevaisuutta niin kentillä kuin sen ulkopuolellakin. Mietimme näkyvää tapaa ottaa kantaa meille tärkeän asian puolesta ja löysimmekin yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme Tili-Koivun kanssa oivan tavan toteuttaa kannanottomme. Edustusjoukkue on lippulaivamme ja onkin sopivaa, että pelipaidoistamme löytyy kunniakkaan logomme viereltä vähintään yhtä kunniakas logo, jolla näytämme rasismille punaista korttia näkyvällä tavalla. Myös Tili-Koivun toimitusjohtaja Toni Koivu näki kampanjan arvon, ja lähti innolla toteuttamaan sitä kanssamme, kertoo omistaan ylpeä toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Seuran mission mukaan KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta - se on sitä kaikille ihonväristä, sukupuolesta, kansallisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Jalkapallo on maailman hienoin ja kaunein laji. Jalkapallo on myös maailman suosituin ja harrastetuin laji.

Jalkapallo on peli, joka kuuluu kaikille.

Kentillä ja kenttien ulkopuolella kunnioitamme ja arvostamme kaikkia tässä pelissä mukana olevia. Näytämme sen teoillamme ja siksi me näytämme myös rasismille punaista korttia – nyt ja aina.

Tule mukaan kampanjaan, ja näytä yhdessä KaaPon ja Tili-Koivun kanssa rasismille punaista korttia!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6