Keltapaitojen roolit kentällä ja sen ulkopuolella
Julkaistu: 17.08.2017 00.00

Keltapaitojen roolit kentällä ja sen ulkopuolella

Kaarinan ylpeyden pelaajat ovat itse pohtineet ja luoneet KaaPolaisen pelaajan mallin kentälle, koppiin ja kentän ulkopuolelle. Malli luotiin kauden 2016 pelaajakyselyn avulla, ja sen tavoitteena on toimia tukena joukkueen pelisääntökeskusteluissa ja luonnollisesti myös tuoda esiin pelaajien oma ajatus siitä, millainen keltaista paitaa kantava pelaaja on. Malli oli ensimmäistä kertaa mukana pelisääntökeskustelujen tukena viime syksynä, ja nyt sen käyttöön tullaan kannustamaan ja panostamaan yhä voimakkaammin. Pelaajien malli tulee jatkossa löytymään myös Keskurin alueen pukuhuonetiloista niin sanottuna huoneentauluna.

Pelaajien mallin lisäksi myös KaaPolaiselle vanhemmalle on luotu oma malli, ja pelisääntökeskustelujen tueksi sivuille on kirjattu myös KaaPolaisten pelisäännöt. Urheilun Pelisääntöjen tavoitteena on synnyttää keskustelua lasten urheilun arvoista, toimintaperiaatteista ja käytännöistä.

Seura toi nyt jo aiemmin luodut, sekä nyt kirjatut ja uudistetut toimintamallit ja ohjeet kotisivuillemme, josta ne ovat helposti luettavissa ja otettavissa käyttöön sen sijaan, että niitä joutuisi etsimään materiaalipankkien syövereistä. Seura haluaa tällä tavoin opastaa ja tukea joukkueita, pelaajia ja toimihenkilöitä sekä vanhempia toimimaan yhtenäisellä, KaaPolaisella tavalla ja käymään avointa keskustelua siitä, mitä KaaPolaisuus käytännössä tarkoittaa.

Pelaajien ja vanhempien mallit, sekä KaaPolaisten pelisäännöt löytyvät "Seura"-valikosta, sekä alla olevista linkeistä. Käykää tsekkaamassa KaaPolaisten roolit, toimintamallit ja pelisäännöt!

KaaPolainen pelaaja

KaaPolainen vanhempi

KaaPolaisten Pelisäännöt

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6