KaaPolaiset hyvin esillä sinivalkoisissa edustusasuissa
Julkaistu: 19.10.2017 00.00

KaaPolaiset hyvin esillä sinivalkoisissa edustusasuissa

Lokakuun aikana Kaarinan ylpeyden nuoret lahjakkuudet ovat pitäneet keltapaitojen mainetta yllä niin alue- kuin maajoukkuetapahtumissakin. Sykähdyttävimpiä hetkiä olivat luonnollisesti Suvihelmi Oksasen (kuvassa, kuva Kari Luukkonen / Calahan.kuvat.fi) ja Ellen Strömborgin ensimmäiset maaottelut - molemmat esiintyivät edukseen, kun Suomen TU16-maajoukkue kohtasi kahdesti Venäjän vuotta vanhemman yhdistelmän. Ensimmäinen ottelu päättyi Suomen 3-2 voittoon, ja toinen taas 1-3 tappioon. "Suppa" oli avauksessa ensimmäisessä ja tuli tauolla vaihdosta kehiin toisella jaksolla, ja Ellen puolestaan pelasi kymppipaidassaan jälkimmäisessä kohtaamisessa vajaat 60 minuuttia.

Samalla viikolla tyttöjen tuplamaaottelun kanssa Turussa urakoivat C14 (-03)-ikäluokan pojat Lännen aluejoukkueleirillä. KaaPosta aluevalmentaja Teemu Eskolan ja muun valmennusryhmän silmien alla töitä paiskivat myös KaaPon Jarkko Heikkilä ja Ilari Hiltunen. Lännen osa-alueleiri oli päivän mittainen puristus, joka piti sisällään kaksi harjoitusta palavereineen.

Lisätietoja kummastakin tapahtumasta löydätte Palloliiton sivuilta.

Seura on ylpeä hienoa työtä tehneistä pelaajistaan - onnittelut Suvihelmille, Ellenille, Jarkolle ja Ilarille! Työ jatkuu!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6