Miesten edustus Eetu Kaipion luotsaamana kohti kautta 2023
Julkaistu: 12.10.2022 09.00

Miesten edustus Eetu Kaipion luotsaamana kohti kautta 2023

Kaarinan Poikien miesten edustusjoukkue jatkaa kaudella 2023 uuden päävalmentajan alaisuudessa. Uusi kausi kolmosessa lähtee liikkeelle Eetu Kaipion luotsaamana ja uusien ajatusten siivittämänä.

- Oma pelifilosofiani perustuu pallonhallintaan ja on sekä rohkeaa että aktiivista. Pidän hyökkäävästä jalkapallosta, mutta ymmärrän että nykyjalkapallossa puolustuspelaamisen merkitys on todella suuri. Olen omasta mielestäni hyvä organisoimaan joukkueen pelitavan. Koen myös että olen suhteellisen hyvä ihmisten kanssa ja tulen toimeen erilaisten henkilöiden kanssa. Koen olevani tietyllä tavalla moderni valmentaja, vaikka suuri osa valmennusfilosofiastani perustuukin todella perinteisiin tapoihin ja arvoihin. Voisin kuvitella olevani siis hyvä sekoitus molempia, taustoittaa Eetu Kaipio.

Hyvinkäällä syntynyt 33-vuotias Eetu Kaipio omaa vahvan jalkapallotaustan. Ennen valmennusuralle siirtymistä Eetulla oli takanaan mittava oma jalkapalloura pelaajana eri sarjatasoilla. Pelaajakokemusta on kertynyt aikanaan kolmosesta Pallo-iirojen ja NJS riveissä. Kakkosta Eetu on pelannut niin ikään Pallo-Iirojen ja Klubi 04 mukana. Myös ykkösen kokemusta on karttunut Klubi 04, FC Hakan sekä FC Viikinkien riveissä. Veikkausliigassa Kaipio on esiintynyt MyPan riveissä.

Luokanopettajana toimiva Kaipio on valmennusurallaan edennyt systemaattisesti juniori-ikäluokista Pallo-Iiroissa, FC Interin B-junioreiden vastuuvalmentajan roolin kautta Maskuun, jossa hän toimi miesten edustuksen apuvalmentajana kaudella 2022. UEFA A lisenssin omaava Eetu kokeekin nyt edessä olevan haasteen KaaPon päävalmentajana erittäin mielenkiintoisena.

- Ensi kauden tärkein tavoite on saada koko joukkue nauttimaan jalkapallosta. Kannan vastuun siitä, että pelaajat saavat joka tapahtumassa laadukasta ja mielekästä toimintaa sekä siitä että joukkue pääsee taas voittojen tielle, päättää päävalmentaja Eetu Kaipio.

Myös Kaarinan Poikien seurajohdossa ollaan tyytyväisiä nyt tehtyyn valmentajarekrytointiin. Seura on viimeisten vuosien aikana ottanut isoja harppauksia eteenpäin toiminnan laadussa ja nyt tehty rekrytointi tukee tätä strategiaa.

- Olen uuden edustusjoukkueen vastuuvalmentajan rekryyn erittäin tyytyväinen. Haasteellisesta ajankohdasta huolimatta löydettiin nuori ja intohimoinen moderni valmentaja. Kakkosesta tippuminen oli tietysti pettymys, mutta nyt saadaan uusi alku Eetun johdolla projektille nousta Kakkoseen takaisin. Sopimus on alkuun 2-vuotinen ja optio kolmannesta vuodesta, kiteyttää Kaarinan Poikien puheenjohtaja Olli Tuominen.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6