C14-tyttöjen SPL-lopputurnaus Kaarinassa 5. - 7.8.
Julkaistu: 23.02.2016 00.00

C14-tyttöjen SPL-lopputurnaus Kaarinassa 5. - 7.8.

KaaPo sai kunnian järjestää C14-tyttöjen tason 1 SPL-lopputurnauksen elokuussa 2016. Laadukkaasti toteutetuista tapahtumistaan tunnettu KaaPo tuo näin tämän tason turnauksen kahdeksan vuoden tauon jälkeen Keskurin viheriöille. Edellinen saman kalibeerin tapahtuma oli vuonna 2008 järjestetty C15-tyttöjen FUN-turnaus, joka kantaa nykyään nimeä Laura Kalmari-turnaus.

Seura on ylpeä saadessaan jälleen järjestää hienon ja arvokkaan tapahtuman ja on tyytyväinen myös tapahtuman urheilullisesta arvosta.

- On hienoa saada jälleen kansallisen tason huipputurnaus järjestettäväksemme. Se kertoo siitä, että olemme onnistuneet aikaisemmilla tapahtumilla luomaan luotettavan kumppanin maineen, ja että olemme myös urheilullisesti sillä tasolla, että saamme tämän tason tapahtuman tuotua Kaarinaan. Turnauksen järjestelyt ovat osallistuvan joukkueen, eli C-tyttöjen vastuulla seuran ollessa tietenkin tukena ja päävastuussa, mutta on hienoa huomata, että vapaaehtoisia tällaiseen rutistukseen löytyy. Mahtavat vapaaehtoisemme yhdistettynä Keskurin loistaviin olosuhteisiin luovat edellytykset hienolle turnaukselle ja luonnollisesti myös urheilulliselle menestykselle. Turnaus tuleekin olemaan hieno kokemus niin tytöille kuin joukkueen piinkovalle valmennus- ja taustatiimille, kertoo seuran tyytyväinen toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Nyt avattu sivusto tulee toimimaan turnauksen pääasiallisena tiedotuskanavana. Sivustolle tuodaan tietoa turnauksesta, joukkueista ja turnauksen aikana luonnollisesti myös tuloksista. Turnausta seurataan tiiviisti myös seuran sosiaalisen median kanavilla, joten hyppää hyvissä ajoin mukaan!

Lisätietoja SPL-turnauksista löydät Palloliiton sivuilta.

Turnaus-sivustolle pääset klikkaamalla sivujemme oikean laidan linkkiä.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6