SPL-turnaus käynnistyy!
Julkaistu: 05.08.2016 00.00

SPL-turnaus käynnistyy!

Kauan odotettu hetki on käsillä, kun C14-tyttöjen SPL-turnaus pyörähtää käyntiin Keskurin kentillä. Juhani Mäenpään luotsaama ryhmä on valmistautunut tyttöjen lopputurnauksiin tiukasti viimeiset kolme viikkoa, ja on valmiina kotiturnauksen koitoksiin.

- Olemme päässeet viimeistelemään kuntoamme kohti nyt alkavaa TC14-turnausta sekä viime viikonloppuna pelattua C15-tyttöjen Laura Kalmari-lopputurnausta, jossa esiintyi jo seitsemän 2002-syntynyttä pelaajaa. Laura Kalmarissa pelatut ottelut varmasti valmistivat tyttöjä myös tähän turnaukseen, ja auttavat tätä kautta koko joukkuetta, kertaa "Juhnu" joukkueensa valmistautumista kotiturnaukseen.

Mäenpää ei suoralta kädeltä nimeä yhtä selkeää ennakkosuosikkia, mutta ei myöskään ota tuota viittaa oman joukkueensa harteille.

- Joukkueemme ensisijaisena tavoitteena on lähteä voittamaan aina yksittäistä peliä, ja tätä kautta saada paras mahdollinen lopputulos, johon tällä hetkellä eväät riittävät. KaaPon aikoo olla turnauksessa nimenomaan joukkue isolla jiillä, joka laittaa kaikkensa peliin ja kunnioittaa tämän jälkeen lopputulosta.

Turnauksen ennakkosuosikkien nimeäminen hankalaa, sillä noin puolet joukkueista on meille täysin uusia tuttavuuksia. Mikäs sen mukavampaa, mutta viime syksyn Etelä-Länsi Liigan peleihin perustuen näkisin Helsingin piirin joukkueiden olevan oman piirimme joukkueita pelillisesti selvästi edellä. Myös tyttöfutisjättiläiset Ilves ja ONS kuuluvat aina myös kestosuosikkeihin, joiden lisäksi ainakin yllättäjänä EuPan ja MuSan yhteisjoukkue on yllätysvalmis, sillä joukkueessa on tehty hyvää työtä pelaajakehityksen eteen.
Mikäli pystymme haastamaan näitä ryhmiä, olisi se valmennukselle merkki joukkueen kehittymisestä, kun taas yksilönkehitystä voidaan mitata myös monilla muilla mittareilla.

Yksittäisiä pelaajia Mäenpää ei halua nostaa ryhmästään esille, vaan nostaa joukkueestaan esiin muita seuraamisen arvoisia asioita.

- Joukkueen pelaajista kannattaa kiinnittää huomiota siihen, nousevatko 2001-syntyneiden Etelä-Länsi Liigassa isoja peliminuutteja pelanneet 2002-syntyneet pelaajat oman ikäluokkansa peleissä joukkueen selkeiksi vastuunkantajiksi, ja toisaalta myös miten meidän kaksi 2003- ja yksi 2004-syntyneet pelaajamme pärjäävät vanhempien ikäluokkien parhaimmistoa vastaan. On myös hienoa päästä näyttämään taitojamme kotiyleisön eteen Keskurin upeakuntoisille nurmille. Turnaus on tytöille ja taustoille upea tilaisuus päästä pelaamaan kotimaan parhaimmistoa vastaan ja mitata oma osaaminen niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, kun saimme seurana ja joukkueena kunnian järjestää tämän kokoluokan turnauksen. Toivonkin, että mahdollisimman moni KaaPolainen löytää tiensä Keskurin katsomoihin tulevan viikonlopun aikana, Mäenpää päättää.

Keltapaidat aloittavat urakkansa perjantaina kello 14:00, jolloin Keskurin pääkentällä vastaan asettuu Pallokissat Kuopiosta. Koko otteluohjelman ja tulospalvelun löydät täältä.

Tervetuloa Keskurille!






Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6