KaaPo Miehet edustus - SalPa  1 - 0

Keskuskenttä KHT

KaaPo voitti SalPan 1-0

KaaPo kohtasi kauden toisessa harjoitusottelussaan tulevalla kaudella Kaarinan ylpeyden kanssa samassa Miesten Kakkosen lohkossa pelaavan SalPan.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla SalPa oli hallitsevampi osapuoli, mutta tauolle lähdettiin tilanteessa 0-0. Toiselle puoliajalle KaaPo suoritti kuusi vaihtoa ja se piristikin joukkueen peliä. Ottelun ainoa maali nähtiin 55. minuutilla, kun SalPan puolustus joutui rikkomaan Jussi Luotosta rangaistuspotkun arvoisesti. Niklas Kuusio sijoitti pallon varmasti verkkoon ohi SalPan maalivahdin. KaaPollla oli vielä ottelun lopussa muutama hyvä maalipaikka, mutta lisämaaleja ei ottelussa enään nähty. Näin KaaPolle voitto 1-0 lukemin.

Harjoitusottelukausi jatkuu sunnuntaina 11.2., kun Länsi-Suomen Kolmoseen valmistautuva Pallo-Iirot saapuu Raumalta mittaamaan keltapaitojen kunnon. Ottelu alkaa Kaarinan KHT:lla kello 13:15.

3.2.2018 KaaPo - SalPa 1-0 (0-0)

Maalit:
55' 1-0 Niklas Kuusio rp.

KaaPon kokoonpano: Jesse Peltonen (45' Teemu Muurinen) - Juha-Pekka Jääskeläinen - Joona Jussila - Jani Jussila - Teemu Tuominen - Jukka-Pekka Tuomanen (45' Peetu Savolainen) - Mikke Louhela (45' Juuso Eteläpää) - Jani Luoma (45' Roope Läpinen) - Mikko Valtanen (45' Niklas Kuusio) - Rami Ojanperä - Juho Salminen (45' Jussi Luotonen)

Tilastot

1 - 0

SalPa
(0-0)
45'Vaihto ulosPeltonen Jesse
45'Vaihto ulosTuomanen Jukka-Pekka
45'Vaihto ulosLouhela Mikke
45'Vaihto ulosValtanen Mikko
45'Vaihto ulosLuoma Jani
45'Vaihto ulosSalminen Juho
45'Vaihto sisäänMuurinen Teemu
45'Vaihto sisäänSavolainen Peetu
45'Vaihto sisäänEteläpää Juuso
45'Vaihto sisäänKuusio Niklas
45'Vaihto sisäänLäpinen Roope
45'Vaihto sisäänLuotonen Jussi
55'MaaliKuusio Niklas