Miesten Kakkosen otteluohjelma on valmis!
Julkaistu: 19.02.2018 00.00

Miesten Kakkosen otteluohjelma on valmis!

Miesten Kakkosen otteluohjelmaan kaudelle 2018 on tehty viimeiset tarkistukset ja ohjelma on nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Miesten Kakkonen pelataan kaudella 2018 aiempien kausien tapaan kolmessa 12 joukkueen lohkossa kaksinkertaisena sarjana. KaaPo pelaa Kakkosen B-lohkossa ja kohtaa kauden aikana BK-46:n, FC Espoon, FC Honka/2:n, FC Jazz:n, FC Kiffen:n, GrIFK:n, HIFK/2:n, HJS Akatemian, KäPa:n, MuSa:n ja SalPa:n.

KaaPon kausi alkaa lauantaina 5. toukokuuta HJS Akatemian vieraana Hämeenlinnassa. Kausi päättyy Keskurilla lauantaina 29.9. KaaPon isännöidessä FC Honka/2:sta. Koko otteluohjelman löydät Palloliiton sivuilta ja KaaPon ottelukalenterista. Halutessasi voit ladata kaikki KaaPon otteluut omaan kalenteriisi tästä linkistä.

Kausikorttien myynti kaudelle 2018 käynnissä! Varmista paikkasi tulevalle kaudelle ja ole mukana Kaarinan ylpeyden matkassa Kakkosessa. Kausikortti on edullisin ottelukohtainen tapa olla mukana seuraamassa KaaPon otteluita Keskurilla. Tilaa kausikorttisi tästä linkistä.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6